Olcsó és káprázatos: 10 esküvői dekor ötlet

Olcsó és káprázatos: 10 esküvői dekor ötlet

Címlap / Szerelem / Esküvő / Olcsó és káprázatos: 10 esküvői dekor ötlet

Klasszikus hangulatban

A klasszikus esküvők sosem mennek ki a divatból: könnyű őket kifinomulttá, elegánssá tenni, és mindenki ízlésének megfelelnek. Egy picit mindig bele tudtok csempészni az aktuális trendekből anélkül, hogy az hivalkodó lenne, hiszen maga az alap nagyon egyszerű és szép. A klasszikus esküvő jellemző módon fehérre és pasztellszínekre, esetleg aranyra épít, sok-sok virág, függöny, könnyű textil szövi át, és mindenekelőtt nagyon romantikus.

Olcsó, de káprázatos dekortipp: Elemmel működtethető, ledes fényizzók.

 

Rusztikus hangulatban

A rusztikus stílus már merőben eltér a klasszikustól, ám ez mit sem von le a látványból – éppen ellenkezőleg! Elég csak arra gondolni, mennyire egyediek és sokszor meghökkentőek a manapság oly népszerű romkocsmák, amik már jó ízelítőt adnak a rusztikus alaphangulatból. A durva anyagokat, felületeket, az ütött-kopott részeket ötvözhetitek a sok-sok romantikus, bájos és finom kiegészítővel, amikkel elérhetitek a rusztikus esküvők utánozhatatlan hangulatát.

Olcsó, de káprázatos dekortipp: Deszkákból összeszerelt üzenő tábla.

 

Tengerparti hangulatban

Sokan vágynak tengerparti esküvőre, de kevesen tudják megvalósítani a vágyaikat, legalábbis hazánkban. Többen inkább lemondani a vízparti fogadalomtételről és a hagyományos lagzi mellett voksolnak, hiszen a vendégek jelenléte fontosabb számukra. Ha ti is ebben a cipőben jártok, választhatjátok az arany középutat, és az esküvőtök témája, hangulata egyaránt lehet az áhított tengerpart.

Olcsó, de káprázatos dekortipp: Hajó formájú ültetőkártyák.

 

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást