Életmód / Ezotéria

Így nyerheted el az Oroszlán szerelmét

Így nyerheted el az Oroszlán szerelmét

Az elkövetkezendő hetekben sorra vesszük, milyen praktikákkal nyerheted el a különféle jegyek szülötteinek szerelmét. Kivesézzük, milyen nőket kedvelnek, mivel lehet őket megfogni, és persze azt is kiderítjük, milyenek a szerelemben. Kezdjük is cikksorozatunkat az augusztust uraló oroszlán férfiakkal!

Milyen a szerelme?

Céltudatos, élvezi az élet minden pillanatát, ebből adódóan optimista, játékos, mégis két lábbal áll a földön. Mindez szerelmére egyaránt igaz: szívesen és minden probléma nélkül visz vidámságot, boldogságot a kapcsolatába.

Hódításai során, akit kiszemel, azt is meg is szerzi magának, ha törik, ha szakad. Az oroszlán férfi annyira magabiztos, hogy el sem tudja képzelni, hogy őt bárki képes lenne megcsalni.

Mindent megtesz azért, hogy partnere ne is vetemedjen ilyesmire: tüzes, szenvedélyes, folyton arra törekszik, hogy a kényelmet és a luxust biztosítsa – természetesen nem csak magának. Érzelmes, ellenállhatatlan, igazán stílusos társ.

Milyen nőket kedvel?

Nem adja lejjebb a tökéletesnél, legalábbis, ha komoly kapcsolatról van szó. Amikor – jegyéhez mérten – vadászik a kiszemeltjeire, nem ilyen feltűnően válogatós. Mivel vonzza a nőket, legtöbbször hódítania sem kell, csupán válogatnia.

Azonban a nagy Ő nem követheti el azt a hibát, hogy könnyen beadja a derekát, az oroszlánnak muszáj becserkésznie áldozatát. Ellenkező esetben már a kapcsolat elején sem fogja azt érezni, hogy ez a nő igazán neki való.

Az ideális társnak mindenképpen igényesnek, vonzónak, szenvedélyesnek kell lennie, igazi, nagybetűs nőként kell viselkednie. Domináns típus, így szereti, ha a nő – nem túlzottan, de egy kicsit mégis – alárendeli magát akaratának.

Ezekkel biztosan elriasztod

A nyomulással garantáltan elriasztod. Nagyon-nagyon taktikusnak és óvatosnak kell lenned, ha nem akarsz lebukni kezdeményező szándékoddal. Az oroszlánnál el kell érni, hogy azt higgye, ő hódított meg, nem pedig te vagy az, aki a háttérben ügyesen mozgatta a szálakat.

Tönkreteszi az ismerkedési fázist az is, ha bármilyen szinten megbántod, vagy becsmérled. Az oroszlán az egyik legbüszkébb jegy, és bár gyakran van is mire büszkének lenniük, végtelenül könnyen megsértődnek, és alaposan meg is jegyzik maguknak a bántó szavakat.

Az övön aluli megjegyzésekkel akkor is eltaszíthatod, ha csupán viccnek szántad őket – inkább ne kockáztass.

Ezzel viszont garantáltan megfogod

Egy oroszlánt a legkönnyebben az egóján keresztül foghatsz meg, úgyhogy egyszerű a dolgod: dicsérd a teljesítményét, külsejét!

Persze ne halmozd el egész nap bókokkal, mert nyilván ő is átlát a szitán, de néhány nagyon jól irányzott kedveskedéssel könnyen közel kerülhetsz hozzá.

Szereti a nagylelkűséget, ő is így viselkedik azokkal, akiket szeret. A pozitív életszemléleteddel, mások iránti segítőkészségeddel és megközelíthetetlenségeddel hívhatod fel magadra a figyelmét.

Érdemes fokozottan ügyelned vonzerődre, külsődre, ha tetszik, ha nem, az oroszlánok kifejezetten szeretik azt, ami szép, és ezt nem is rejtik véka alá.

Mit vár el a kapcsolatban?

Elvárja a tüzet és az el nem múló vágyakozást, nagyon fontos számára a minőségi szexuális élet. Odaadó, mindig szenvedélyes az ágyban, de ugyanezért cserébe viszonzást vár – nem is akármilyet!

Megköveteli az intenzív, lángoló érzelmeket, és a tudatot, hogy a partnere kifejezetten büszke rá mások előtt.

Ha azonban mindezeket megkapja, doromboló kiscicává válik, aki a tenyerén hordozza a szerelmét, és minden földi jóval elhalmozza.

Ekkor megjelenik az oroszlánok kifejezetten szerethető oldala is, ugyanis amennyire megközelíthetetlennek tűnnek, szerelmes férfiként éppen annyira válnak törődő, nyitott, érzelmes lovagokká.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást