Ezektől a nyári női ruhadaraboktól irtóznak a pasik

Ezektől a nyári női ruhadaraboktól irtóznak a pasik

Címlap / Stílus / Ezektől a nyári női ruhadaraboktól irtóznak a pasik / 2. oldal

Anno azt gondoltam, pontosan tudom, milyen megjelenést szeretnek a férfiak, aztán a párom felvilágosított, hogy az ő elképzelései merőben mások a vonzó, női viseletről. Ugyanakkor azt is el kell mondanom, hogy az ízlése sokban eltér az átlagostól, de ezzel bizonyára a többség így van – ezért sem szabad általánosítani akkor sem, ha a divatról van szó.

3/4 Maxiruha

Egy jól eltalált maxiruha nagyon szexivé és kívánatossá tehet, de a férfiak többsége szerint túl sokat takar ahhoz, hogy nyáron is a kedvelt ruhadarabjaik közé válogassák be. Sérelmezik, hogy a legtöbb maxiruha amolyan „ápol és eltakar” fazonnal bír, tehát még a kellemes domborulatokat is legfeljebb csak sejteti.

Nem mutatja meg sem a kebleket, sem a derekat, de még a formás lábakat és a popsit is teljesen elrejti, így aztán biztos, hogy nem kerül be a toplistás nyári trendek közé. 

Mit válassz helyette? Nem kell lemondanod a maxiruhákról sem, de jól kell megválasztanod a fazont. A mell alatt, vagy a derékban húzott változatok már sokkal izgalmasabbak, különösen akkor, ha vékony pántosak, vagy egy kicsit feltűnőbbek felül. A másik opció, hogy csak egy derékszabású maxi szoknyát veszel a ruha helyett, és ezt bolondítod meg különböző, izgalmas topokkal, akár rövid változatokkal.

Ehelyett:

 

Inkább ez:

 

4/4 Kimonó

A kimonók nagyon praktikus ruhadarabok és idén ismét divatossá avanzsáltak, ám a férfiak többsége szerint sokkal jobb helyük van a strandokon, mint az utcán. Nem igazán tudnak mit kezdeni ezzel a darabbal, mert sokan automatikusan egy vékony hálóköntösre asszociálnak a láttán, amit csak erősít, hogy a kimonó sokszor szaténból készül.

A földig érő, egyenes szabás egyébként sem tartozik a férfiak kedvencei közé, már csak azért sem, mert nem engedi láttatni sem a derekat, sem a popsit.

Mit válassz helyette? Ha választhatnának, a férfiak biztos az átmeneti kiskabátokra voksolnának a kimonók helyett, lehetőség szerint persze a rövidebb változatokra bátorítanának minket. Ha van rá mód, a hosszabb kardigánokat hagyd meg inkább az őszi, téli hónapokra, és válassz helyettük inkább rövidített fazonokat. És ha már nyár: jöhetnek az áttetsző anyagok, a csipkék, a különlegesebb megoldások! A strandon persze abszolút belefér az akár boka fölött végződő kimonó, de különösen az élénk mintájú, túlságosan bohém darabokkal nem igazán fogod lenyűgözni a férfiakat. 

Ehelyett: 

 

Inkább ez:

 

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»