Ezektől a nyári női ruhadaraboktól irtóznak a pasik

Ezektől a nyári női ruhadaraboktól irtóznak a pasik

Címlap / Stílus / Ezektől a nyári női ruhadaraboktól irtóznak a pasik

Anno azt gondoltam, pontosan tudom, milyen megjelenést szeretnek a férfiak, aztán a párom felvilágosított, hogy az ő elképzelései merőben mások a vonzó, női viseletről. Ugyanakkor azt is el kell mondanom, hogy az ízlése sokban eltér az átlagostól, de ezzel bizonyára a többség így van – ezért sem szabad általánosítani akkor sem, ha a divatról van szó.

Mégis akadnak olyan darabok, trendek, amik csak nagyon kis százalékban győzik meg az ellenkező nemet: többségük a hátuk közepére sem kívánja, hogy ilyen ruhákban lássanak minket.

1/4 Bő nadrágok

Akárhogyan is szépítjük, a férfiak szeretik nézegetni a fenekünket és utálják, ha nem tudják szemügyre venni idomainkat a ruhánkban. Ha előírhatnák, valószínűleg kötelezővé tennék a feszes nadrágokat (lehetőleg rövidített változatban), de az biztos, hogy nem részesítik előnyben a bő lebernyegeket. Tipikusan utált darab a háremnadrág, illetve minden olyan fazon, ami bőszárú, túlméretezett.

Ebbe nem csak az ejtett fazonok tartoznak bele, hanem a mostanában divatos, egyenes szárú változatok is. 

Mit válassz helyette? Ha nem akarsz lemondani a lazább szabásról, háremnadrág helyett viselj enyhén ejtett nadrágot, olyat, ami ugyan nem tapad rá az alsótestedre, de nem is rejti el teljesen a vonzó formáidat. 

Ehelyett:

 

Inkább ez:

 

2/4 Kantáros nadrág

A férfiak nem igazán tudnak mit kezdeni a kantáros nadrággal: részben a 80-as évekbeli kismamák, részben pedig az óvodában játszó gyerekek jutnak az eszükbe ezekről a darabokról, úgyhogy egyáltalán nincsenek elájulva, ha ilyenben tűnsz fel mellettük az utcán.

Persze, a manapság megvásárolható kantáros nadrágok már korántsem olyan merev anyagúak, formanélküliek, mint a korábban megismert változatok, azért ezek sem bizonyulnak a legnőiesebb és legszexibb daraboknak még akkor sem, ha mostanában újra divatosak lettek.

Mit válassz helyette? Ha képtelen vagy lemondani a kantáros farmerről, akkor tedd legalább izgalmassá ezt a kicsit régimódinak ható darabot! Erre kiváló lehetőséget kínálnak a crop topok, illetve azok a fazonok, amik testhezállóak, rövidebb szabásúak, illetve félvállra ereszthetőek.

Ehelyett:

 

Inkább ez: 

 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»