Stílus / Test

7 nyaralós hangulatú köröm inspiráció, a legújabb trendek szerint

7 nyaralós hangulatú köröm inspiráció, a legújabb trendek szerint

Végre itt a nyár, nem csak a lenge ruhák, hanem a színes, izgalmas kiegészítők is előkerülhetnek. Utóbbiakra főleg a nyaralások során szoktunk nagyobb hangsúlyt fektetni, amikor végre kipihenjük az egész éves fáradalmakat. De milyen minták közül érdemes válogatnod, ha idén a körmeidet is nyári hangulatba öltöztetnéd?

Levélminta

A levélminta az elmúlt években egyértelműen bekígyózott a divatba, és nem csak a ruhák, hanem a lakberendezés világát is meghódította.

Természetesen nem maradhatott ki a kozmetikumok, körmök világából sem, a különféle minták ezeken a területeken is megjelentek.

Jó választásnak bizonyulnak a nyaralásra is, főleg natúr, egyszerű alappal.

Akár hegyi túrára, akár az esőerdő meghódítására készülsz, ha imádod a növényeket, egy ilyen mintát neked is ki kell próbálnod.

 

Korallpiros alap

Apró, de praktikus és látványos is lehet a körmöd, ráadásul tükrözheti a tengerparti hangulatot: ehhez csak néhány izgalmas színre és díszre lesz szükséged.

Ha hosszabb időre utazol el, akkor egyébként sem szerencsés túl hosszú körmöket csináltatnod, de ez nem jelenti azt, hogy le kell mondanod a látványról.

A korallpiros leginkább a parton állja meg a helyét, és ha fűszerezed némi világoskékkel, arannyal, esetleg egy csillag formájú dísszel, akkor egész biztos, hogy a megjelenésed egyik éke lesz majd.

 

Babakék és ananász

Ha feltűnő színre vágysz, de már unod az élénk nyári, narancsos és rózsaszínes árnyalatokat, akkor érdemes egy próbát tenned a világoskékkel is.

Bármilyen nyaraláson megállja a helyét, de tengerpartra különösen ideális, főleg, ha olyan díszt választasz hozzá, mint amilyen az ananász is.

Egyaránt jól mutat a rövidebbre reszelt és a hosszúra hagyott körmökön is, ezért akár villámnyaralást, akár néhány hetes kiruccanást tervezel, nyugodtan hagyatkozhatsz rá.

 

Városi csajoknak

Ha nem vagy az a kifejezett lustálkodós típus a nyaralások során sem, akkor ez a köröm igazán neked való.

Modern, feltűnő, izgalmas és csodálatosan passzol az éjszakai élethez éppúgy, mint a városi sétákhoz.

Ennél a körömnél is megjelenik a levélminta, ami azonban jóval izgalmasabbnak hat, hiszen nem a hagyományos zöldes színekben pompázik, hanem fekete.

Az i-re a pontot a rózsaszín flamingó teszi fel, ami garantáltan felhívja rád és az egyéniségedre mások figyelmét.

 

Kalocsai minta

A kalocsai mintával nem lehet melléfogni, függetlenül attól, hogy külföldre készülsz, vagy itthon múlatod az időt.

Csodálatos, feltűnő, mégis egyszerű az egymásba fonódó virágok és levelek sokasága, de igazán könnyű a segítségükkel teljesen natúr, visszafogott körömmintákat készíteni.

Választhatsz hagyományos francia alapot, vagy egy bézs színt, a lényeg, hogy ne szorítsd háttérbe az izgalmas virágmintákat, hiszen azoktól lesz igazán különleges a megjelenésed.

 

Egyszerű csillogás

Ha egyszerre szeretnél tündökölni, ragyogni, és mindeközben megmaradni az egyszerűség vonalán, akkor jó választás számodra ez a színösszeállítás.

Ezek a tónusok egyszerre visszafogottak és egyediek, de mégis izgalmas vonalat csempész közéjük a márványos minta és a fémes ragyogás.

Ezt a megoldást egyértelműen el lehet képzelni egy aktív, pörgős nyaraláson, de akkor is megállja a helyét, ha szeretnél elegánsabb helyeken is megfordulni.

 

Szolid pasztellek

Végül, de nem utolsó sorban: ez a köröm akkor ideális neked, ha a kényelem és az egyszerűség elsődleges számodra.

Nem kell aggódnod a hosszú körmök okozta kényelmetlenség miatt, ha ilyen rövid formát választasz, és attól sem, hogy mindenki a kezeidet fogja lesni, hiszen ezek a színek mattok és visszafogottak.

Egyedül az eltérő árnyalatok, a szolid minták és gyöngyök teszik kicsit feltűnőbbé ezeket a körmöket, de ez kell is ahhoz, hogy ne legyenek túlságosan unalmasak egy nyaralásra.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást