Novella és bevásárlás: 6 szokatlan tipp, hogy feldobd a szexet

Novella és bevásárlás: 6 szokatlan tipp, hogy feldobd a szexet

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Novella és bevásárlás: 6 szokatlan tipp, hogy feldobd a szexet

Nemcsak úgy dobhatod fel az együttléteket, hogy a női magazinokban olvasott tanácsoknak megfelelően szokatlan helyre nyúlsz közben. Sőt, mi ezt kifejezetten ellenjavalljuk a kínos – és esetleg fájdalmas – pillanatok elkerülése végett. Jöjjenek inkább a kivitelezhetőbb, biztosabb eredménnyel kecsegtető tippek!

Írj egy erotikus történetet!

Már a csapból is felnőtteknek szóló regények folynak. Akár megtaláltad közöttük az új kedvencedet, akár nem, érdemes megfontolnod, hogy papírra vagy monitorra vess egy ilyet.

Nem baj, ha nincs írói vénád – a tudatalattid meg a kreativitásod úgyis elvégzi a „piszkos” munkát helyetted.

Biztos, hogy első körben a vágyaid törnek majd felszínre, tehát az elkészült mű nem lesz más, mint használati utasítás a testedhez és a lelkedhez. Márpedig fix, hogy a párod mindig is vágyott egy ilyenre…

Amiatt sem kell szégyellned magad, ha olyan képek jelennek meg a fejedben, amelyeket (egyelőre) semmiképpen sem szeretnél a gyakorlatban kivitelezni.

Legalább felfedezed egy új oldaladat, amit a hálószobán kívül akár hobbi szinten vagy profi íróként is kamatoztathatsz!

Hagyd elöl a játékszert!

A legtöbb nő azt mondja, hogy akkor sem rajong a szexjátékokért, ha a bűvös holmi a legtrendibb levendula- vagy fuksziaszínben pompázik.

Ennél csak a beszédesnek szánt elnevezések szoktak nagyobb derültséget kelteni – mégis kinek lenne kedve intim közelségbe kerülni egy pénisz alakú tárggyal, aminek a neve például „Pajkos Nyuszi?”

Ha így állsz a dologgal, akkor is érdemes megfontolnod egy élethű hímvessző-utánzat beszerzését, amit megfelelő stratégiával szem előtt hagysz neki – például, amikor utánad megy zuhanyozni.

Ha elkerekedett szemekkel rákérdez, nyugodtan mondhatod, hogy csak a hátadat mostad meg vele ott, ahová a luffaszivacs nem ért el. A gondolatai azonban addigra messzire tévednek…

Öltözz a sikerhez!

„A férjem emlékezetébe örökre beégett egy tíz évvel ezelőtti éjszaka, amikor az összes csatot kivettem a hajamból, kisminkeltem magam, magassarkút húztam, és káprázatosan szexi fehérneműbe bújtam.

Nekem ugyan egyetlen emlékképem sincs magáról a szexről, de ő azóta is emlegeti, milyen fantasztikus volt” – írja egy családanya egy női fórumon.

Bizony, a férfiak ennyire vizuális lények: egy megfelelően tálalt popsi képes az egekig repíteni őket.

Az említett hölgy, miután megtalálta a szekrény alján az ördögi fehérneműt, gondoskodott róla, hogy ne arról a tíz évvel ezelőtti éjszakáról, hanem a múlt csütörtökiről áradozzon az ura…

Mozgasd meg a fantáziáját!

Számtalan helyen olvashattad már, hogy a férfiak agya megállás nélkül a szexen jár.

A pszichológusok úgy vélik: a pasik naponta legalább hatvan alkalommal képzelik magukat pikáns helyzetbe – és ezeknek az ábrándoknak a párodnál alighanem te vagy a főszereplője, akár az ébredés utáni pillanatban, vagy akár festetlenül és melegítőben.

Fogadjunk, hogy az előző mondatban problémád volt az „alighanem” szóval. Nos, a következő módszerrel gondoskodhatsz tóla, hogy csakis te járj a fejében egész nap!

Amikor reggel kilép az ajtón, finoman húzd vissza, és közöld határozottan, mit művelnél legszívesebben a legbecsesebb tájékával, ami miatt most kénytelen leszel hideg zuhannyal lehűteni magad!

Táncolj neki!

Ki ne szeretne táncolni, s közben magát vadítóan szexinek érezni?

Csak ne próbálkozz olyan ruhával, amiben moccanni sem bírsz, vagy olyan cipővel, amiben két lépés után pórul járt gyalogbéka módjára terülsz el a padlón!

„Egyszer begörcsölt a vádlim egy brutális csizmától, és kétrét görnyedve üvölteni kezdtem sztriptíz közben a fájdalomtól…” – mesélte nekem egyszer egy csajszi, akinek kellett ugyan pár hét hozzá, de most már jót nevet a sztorin.

Ő is tudja: kényelmes, mégis vonzó ruha, alatta pedig ugyanilyen fehérnemű a titok nyitja. Ja, és akár mezítláb is nyomhatod a kedvenc számodra!

Menjetek el bevásárolni!

Vigyázat: a következő sorok elolvasása után talán soha többé nem fogsz ugyanúgy tekinteni bizonyos élelmiszerekre.

A helyzet ugyanis az, hogy nemcsak a banán, az uborka meg a tejszínhab alkalmas az örömszerzésre, hanem megfelelő kreativitással szinte minden.

Még egy doboz kávékapszula is lehet őrjítően erotikus, ha homályosan utalsz rá, hogy például hiányos öltözetben készíted el a kapucsínót.

Bizonyos zöldségek és gyümölcsök természet nyújtotta adottságairól nem is beszélve… Így lesz öt perc alatt gátlástalan szexshop a sarki boltból!

Neked melyik ötlet mozgatta meg a leginkább a fantáziádat?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást