Akkor huncut és szórakoztató egy nő, ha minden rendben van

Akkor huncut és szórakoztató egy nő, ha minden rendben van

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Akkor huncut és szórakoztató egy nő, ha minden rendben van

Mi kell a férfinak?

Nagyon leegyszerűsítve, egy jóravaló feleség, aki egyben egy tüzes vadmacska is. Legalábbis a legtöbb férfi, akivel érintettem a témát, valahogy így fogalmazott. Ám, legyünk őszinték magunkhoz. Még akkor is, ha a legtöbb nőben él egy tüzes vadmacska, néha nagyon nehéz előcsalni, főleg egy fárasztó hét során, vagy olyan lelki traumák után, melyeket nem egyszerű feldolgozni. Talán ez az, amiben a férfiak és nők leginkább különböznek.

Azt már számos kutatás bebizonyította, hogy a férfiak képesek akár a napjuk 90%-át a szex körüli ábrándozással tölteni, kezdve az ébredés pillanatától. A nap előrehaladtával, miközben egyre több impulzus éri őket, minimum öt nővel biztosan megcsalják párjukat gondolatban.

Szinte teljesen felesleges ezen kiakadnunk, mert egyszerűen így működik a férfi agy. Visszamehetünk az őskorig, ahol kifejlődött bennük ez a nagy vadászösztön, de célravezetőbb, ha csak elfogadjuk a tényt.

Alessandro Biascioli/istockphoto.com

Persze, azért azt fontos hangsúlyoznunk, hogy ez a nagy elfogadás csak a gondolati síkra terjed ki. Azért a női fantázia sem éppen fekete-fehér, csak sokkal kifinomultabb. Míg a férfiak sok esetben ösztönösen cselekednek és elvesznek a részletekben (például egy dekoltázsban), addig a nők sokkal érzékibb módon működnek. Nekünk talán kevésbé fontos a kockás has, szálkás test ahhoz, hogy igazán vonzódjunk valakihez. Sokszor elég egy illat, egy pajzán mosoly, vagy egy-két olyan flörtölős mondat, ami egyből padlóra küld minket.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást