Szerelem / Szex

Nem szexeltem egy ideje és még élek – sőt, remekül megvagyok

Nem szexeltem egy ideje és még élek – sőt, remekül megvagyok

Volt olyan időszak, amikor elég sűrű volt a szexuális életem

A hét évig tartó kapcsolatomban a testiség remekül működött, ha egészen őszinte szeretnék lenni, talán még azt is mondhatnám, hogy a jó szex miatt húztuk ilyen sokáig együtt. A hosszú monogámia után viszont mondhatni belevetettem magam a randizásba és a rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatokba, ahol szintén főszerepet kapott a szex.

Csak rövidebb szüneteim voltak

Mikor az említett exszel volt egy hosszabb mosolyszünetünk, akkor is volt egy „absztinens” időszakom, ami két hónapig tartott. Azt sokkal nehezebben bírtam, mint a mostanit, de ennek csakis az érzelmi kötődés volt az oka, hiszen akkor még szerettük egymást.

A szex mellőzése észrevétlenül kezdődött

Miután elegem lett a komolytalan, alkalmi kapcsolatokból úgy döntöttem, hogy egy időre hátat fordítok a randizásnak és inkább saját magammal foglalkozom.

Nem tudtam, mit akarok, merre tartok és meg akartam találni az igazi célom, de úgy éreztem, a flörtök és kalandok hátráltatnak ebben.

Majd olyan lett, mint egy detox

Ha rámírt egy egykori futó kaland vagy ex, nem válaszoltam rá. Ha hívtak, nem vettem fel a telefont. Volt, hogy párszor meginogtam és megremegett az ujjam a hívásfogadás gomb fölött, de végül kitartottam, mert egyre jobban éreztem magam. Biztos voltam benne, hogy a személyes növekedésemhez fontos, hogy kizárjak minden ilyen zavaró tényezőt. 

istockphoto

Olyan volt, mintha megszűnt volna a „zaj”

Egy idő után már nem kellett várnom senki hívására és tőlem sem várta senki, hogy jelentkezzem nála. Nem voltak ottalvások, szenvedélyes éjszakák, majd veszekedések, eltűnések, szorongás, hogy hogyan tovább, stb. – egy idő után minden kitisztult és eltűnt az életemből ez a „zaj”. A testi, mentális és érzelmi zavar elcsendesült. 

Előfordult, hogy hiányzott

Az első hónapokban hazudnék, ha azt mondanám, nem kalandozott el a fantáziám némi erotika felé, de sosem volt annyira kritikus a helyzet, hogy ráírjak valakire „ezügyben”. Az csak felesleges bonyodalmat okozott volna és ezt a velejáró kellemetlenséget egyetlen porcikám sem kívánta. A helyzet sokkal többet adott, mint amennyit elvett, ezért viszonylag könnyű volt visszafogni magam.

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Avatar
    Maurer Balázs
    2021.02.01., 16:32

    Jaj. Egy ilyen cikkel sokkal többet elárul magáról hölgyem, mint gondolná, akár egy vacsorameghívásos beszélgetésen. Óvatosan a firkálással, mert van felelőssége és következménye is. Ne járassa már le magát.

    Válasz

Írj egy hozzászólást