Apró csokis kekszek
Hozzávalók:
1 bögre mandulavaj, 1/2 bögre juharszirup, 1/2 teáskanál vanília kivonat, 1/4 bögre + 2 evőkanál barna rizsliszt (vagy zabliszt), 1/8 teáskanál tengeri só, 1/3 bögre vegán- vagy étcsokoládé.
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra, a mandulavajat keverjük el a juharsziruppal, vaníliával, liszttel és sóval. A csokoládét vágjuk apróra, és keverjük hozzá a tésztához.
Egy sütőlapra tegyünk sütőpapírt, és egy evőkanál segítségével formázzunk rá kisebb halmokat a masszából. Nagyjából 10 percig süssük a kekszeket, majd hagyjuk kihűlni, és már csomagolhatók is!
1 bögre mandulavaj, 1/2 bögre juharszirup, 1/2 teáskanál vanília kivonat, 1/4 bögre + 2 evőkanál barna rizsliszt (vagy zabliszt), 1/8 teáskanál tengeri só, 1/3 bögre vegán- vagy étcsokoládé.
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra, a mandulavajat keverjük el a juharsziruppal, vaníliával, liszttel és sóval. A csokoládét vágjuk apróra, és keverjük hozzá a tésztához.
Egy sütőlapra tegyünk sütőpapírt, és egy evőkanál segítségével formázzunk rá kisebb halmokat a masszából. Nagyjából 10 percig süssük a kekszeket, majd hagyjuk kihűlni, és már csomagolhatók is!
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!