Narancs-szerelem: 12 narancssárga étel, amit te is imádnál

Narancs-szerelem: 12 narancssárga étel, amit te is imádnál

Címlap / Életmód / Receptek / Narancs-szerelem: 12 narancssárga étel, amit te is imádnál

A természet mintha szándékosan időzítené őszre a narancssárga színbombáját, csak hogy felvidítson és felélénkítsen minket a szomorkás, borongós, egyre hűvösebb napokon. Ezért elhoztam neked ma narancsszínű kedvenceimet, hogy egy kis örömet varázsoljak az asztalodra és a pocakodba. A narancs, mint másodlagos szín a tüzes és életerőt sugárzó vörös valamint a vidám és élénkítő sárga összeolvadásából született. Hatása ezáltal szelídebb és harmonikusabb, mint a nyersebb erővel bíró alapszíneké. Lelkesítő, vidámító, dinamizáló és örömöt sugárzó.

Segíti az összpontosítást, felvillanyozza a testet, életkedvet ad, energikussá, gyengéddé, szívélyessé, optimistává és közvetlenebbé tesz. Simulékonyságával segíti, hogy könnyebben alkalmazkodj a változásokhoz. Ajánlott egy kis narancsszín, amikor azt érezed, hogy tisztességtelenül bántak veled, szorongások vagy félelmek gyötörnek, esetleg nagyon levert vagy valamilyen veszteség miatt.

Kedvező hatású fáradtság, megfázás esetén, erősíti a tüdőszövetet, oldja a görcsöket, gyógyítólag hat asztma, hörghurut, köhögés esetén, erősíti az immunrendszert, stimulálja a lépet, a gyomrot, a hasnyálmirigyet és az anyagcserefolyamatokat. Akkor most következzenek azok az ételek és italok, amelyek tele vannak narancs- energiával:

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/12
Következő»

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!