Nyári szerelem és karrier horoszkóp – Mit ígérnek a következő hónapok?

Nyári szerelem és karrier horoszkóp – Mit ígérnek a következő hónapok?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Nyári szerelem és karrier horoszkóp – Mit ígérnek a következő hónapok? / 2. oldal

Mérleg

Olyan döntéseket kell meghoznod ezen a nyáron, amelyeket most talán kicsit ijesztőnek is tartasz. Ne feledd azonban, hogy ez mind a saját fejlődésedet szolgálja majd.

Szerelem: Megerősítést nyersz a kapcsolatodban, úgy látod, hogy most a lehető legjobban állnak a dolgok. Hagyatkozz a megérzéseidre, és továbbra is ezen az úton maradtok.

Karrier: Új lehetőségek nyílnak meg előtted, de ezekkel élned is tudnod kell majd. Ne ijedj meg a rád váró kihívásoktól.

Skorpió

Bátran nézel szembe a kihívásokkal, még akkor is, ha azok bárki mást elijesztenének. Te azonban tudod, hogy képes vagy a dolgok végére járni, és pontot tenni a bajosabb ügyek végére is.

Szerelem: Izgalmas, forró széllel érkezik meg a nyár, és ezt te is a saját bőrödön érzed. Ha szabad vagy, ne mondj nemet a kalandokra, de arra vigyázz, hogy végig biztonságban legyél, ne kockáztass semmit!

Karrier: Nem akarsz elengedni semmit, és ezzel megnehezítheted a saját dolgodat. Lehet, hogy itt az ideje megtanulni, hogy meg kell húznod a határt.

Nyilas

Sok mindent terveztél el erre a nyárra, és csak rajtad múlik, hogy ebből mennyi valósul majd meg. Ha nem hagyod, hogy bármi megakassza a lendületedet, akkor sok mindent elérhetsz.

Szerelem: Bízz a megérzéseidben, mert ezen a nyáron többen is megkörnyékeznek majd. Lesz, aki jó szándékkal közeledik, de olyan is, aki csak könnyű kalandot keres.

Karrier: Itt az ideje, hogy a saját kezedbe vedd az irányítást! Tegyél lépéseket az álmaid megvalósítása érdekében, ne halogasd tovább a dolgokat!

Bak

Míg mások gondolkodnak és tervezgetnek, addig te a tettek mezejére lépsz. Ez a nyár lehet az időszak, amikor valami nagy változást indítasz el a saját életedben.

Szerelem: Nagy fordulatokat hozhat ez a nyár, és most már abban is biztos vagy, hogy készen állsz ezek elfogadására. Ha kinyitod a szívedet, különleges dolgok várhatnak rád!

Karrier: Ha valamiben jó vagy, akkor érdemes azt kihasználni. Tegyél meg mindent azért, hogy pénz is legyen a képességeidből!

Vízöntő

Egy ideje úgy érzed, mintha egy helyben toporognál, de ez a nyár jó alkalom lehet arra, hogy elindítsd a változást. Csak az első lépés lesz nehéz, a többi majd megy már magától.

Szerelem: Jó úton jársz a saját boldogságod felé, mert felismerted a saját igényeidet. Ha tudod, hogy mi az, ami boldoggá tesz, akkor ezen a nyáron meg is fogod azt találni.

Karrier: Olyan képességekre tehetsz most szert, amelyek a pozíciódat is átalakítják a munkaerő-piacon. Lehet, hogy itt az ideje másként tekinteni a dolgokra.

Halak

Keresel valamit, ami visszahozza az eredeti lendületedet. Ez a nyár segíthet abban, hogy ismét rátalálj a belső békédre, és arra, ami eredetileg is a céljaid felé hajtott.

Szerelem: Meg kell tanulnod kimondani az érzéseidet, és beszélni a vágyaidról. Ez a nyár különleges lehetőséget kínál arra, hogy ebben fejlődni tudj.

Karrier: Kicsit lassabban alakulnak most a dolgok, mint szeretnéd, de ennek is megvan a maga előnye. Legalább több rálátásod lesz arra, hogy mire mennyi energiát érdemes szánni.

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást