Életmód / Ezotéria

Nagy nyári horoszkóp – Neked mit ígérnek a következő hónapok?

A csillagok idén izgalmas nyarat ígérnek, a legtöbb csillagjegy esetében lelki változások fognak bekövetkezni. Lássuk mi vár rád a három nyári hónapban a szerelem és a karrier terén!

Kos

Tele vagy tettvággyal, de a környezeted egy kicsit lelassul ezen a nyáron. Lehet, hogy most jól teszed, ha nem fejest ugrasz a feladatokba, hanem kicsit előre tervezel.

Szerelem: A könnyed kapcsolatok időszaka ez a nyár, amikor élvezed a pillanatot, de nem tervezel holnapra. Ennek is megvan a maga varázsa.

Karrier: Légy óvatos, mielőtt nagy döntéseket hoznál meg ezen a nyáron. Lehet, hogy lesz, ami alaposabb átgondolást igényel.

Bika

Nehezen viseled a nyári meleget, kissé bágyadttá, csüggedté is válsz, de szerencsére gyorsan túl tudsz lendülni ezen, amikor igazán fontos lesz, hogy akcióba lendülj.

Szerelem: Nem az a fontos, hogy mások mit gondolnak, hanem hogy te hogyan érzed magad egy kapcsolatban. Ne feledd, hogy ez minden helyzetre igaz.

Karrier: Egyszerre több szerepben is helyt kell állnod, és bár ha valaki, te képes vagy erre, azért téged is kimerít a feladat. Ügyelj rá, hogy a pihenésre is jusson időd.

Ikrek

Óvatosan mondasz most igent az új lehetőségekre a korábbi rossz tapasztalataid miatt. Pedig ez a nyár arról szólhat, hogy kiéled és megéled a vágyaidat, és megtalálod a saját utadat.

Szerelem: Valami pezsdítő érkezik a kapcsolatodba, és ez mindkettőtök érzelmeit felvirágoztatja. Éljétek meg ennek az örömnek minden pillanatát, és iktassatok be rövid, romantikus nyaralásokat!

Karrier: Sikerül kicsit elszabadulnod a munkától és feltöltődnöd, de a karriered építésére is találsz majd időt, így ez a nyár nagyon produktív lehet.

Rák

Igyekszel elérni egy olyan célt ezen a nyáron, amit korábban már kitűztél, és minden lehetőséged meg is van a megvalósításra. Egy nagy családi esemény is kilátásban van.

Szerelem: Romantikus hangulatban telik az egész nyár, ha már kapcsolatban vagy, komoly lépesékre szánhatjátok rá magatokat, ha pedig az igazit keresed, idén nyáron ő is az életedbe léphet akár.

Karrier: Mostanra már letettél valamit az asztalra, és itt az ideje, hogy ennek a hasznát is lásd. Ha kitartó leszel továbbra is, elér a siker.

Olvastad már?  Ilyen, ha valaki feltétel nélkül szeret

Oroszlán

Szeretnéd, ha ez a nyár egy kicsit lazábban telne, de elég sok felelősség nyomja most a válladat. Szerencsére mindig, amikor arra lesz szükség, megtalálod majd az energiát, amire szükséged lesz.

Szerelem: Bármennyire igyekszel is, nem tudod eldönteni, hogy melyik irányba indulj. Ez a nyár az érzelmi útkeresés időszaka lehet, de nincs is ezzel semmi baj.

Karrier: Nem akarsz elkapkodni egyetlen döntést sem, de hamarosan pontot kell tenned bizonyos ügyek végére. Ami nem ad már neked sikerélményt, azt ideje lezárni.

Szűz

Úgy érzed, mintha kicsúszna a lábad alól a talaj, kicsit lassúnak, fásultnak érzed magadat. Még szerencse, hogy a nyár számos olyan eseményt tartogat, ami segíteni fog, hogy kicsit felpörgesd magadat.

Szerelem: Egyelőre óvatos vagy, semmibe nem akarod beleélni magadat, de jól alakulnak a dolgok, és bízol benne, hogy nem csak egy könnyű nyári flörtről szól a kapcsolat.

Karrier: Hagyj magadnak egy kis időt a feltöltődésre, és ha nyaralni mész, ne az e-mailjeidet nézegesd! Szükséged van a szellemi felfrissülésre is.

Mérleg

Olyan döntéseket kell meghoznod ezen a nyáron, amelyeket most talán kicsit ijesztőnek is tartasz. Ne feledd azonban, hogy ez mind a saját fejlődésedet szolgálja majd.

Szerelem: Megerősítést nyersz a kapcsolatodban, úgy látod, hogy most a lehető legjobban állnak a dolgok. Hagyatkozz a megérzéseidre, és továbbra is ezen az úton maradtok.

Karrier: Új lehetőségek nyílnak meg előtted, de ezekkel élned is tudnod kell majd. Ne ijedj meg a rád váró kihívásoktól.

Skorpió

Bátran nézel szembe a kihívásokkal, még akkor is, ha azok bárki mást elijesztenének. Te azonban tudod, hogy képes vagy a dolgok végére járni, és pontot tenni a bajosabb ügyek végére is.

Szerelem: Izgalmas, forró széllel érkezik meg a nyár, és ezt te is a saját bőrödön érzed. Ha szabad vagy, ne mondj nemet a kalandokra, de arra vigyázz, hogy végig biztonságban legyél, ne kockáztass semmit!

Karrier: Nem akarsz elengedni semmit, és ezzel megnehezítheted a saját dolgodat. Lehet, hogy itt az ideje megtanulni, hogy meg kell húznod a határt.

Olvastad már?  Így hathat hosszú távon a randizásra a koronavírus

Nyilas

Sok mindent terveztél el erre a nyárra, és csak rajtad múlik, hogy ebből mennyi valósul majd meg. Ha nem hagyod, hogy bármi megakassza a lendületedet, akkor sok mindent elérhetsz.

Szerelem: Bízz a megérzéseidben, mert ezen a nyáron többen is megkörnyékeznek majd. Lesz, aki jó szándékkal közeledik, de olyan is, aki csak könnyű kalandot keres.

Karrier: Itt az ideje, hogy a saját kezedbe vedd az irányítást! Tegyél lépéseket az álmaid megvalósítása érdekében, ne halogasd tovább a dolgokat!

Bak

Míg mások gondolkodnak és tervezgetnek, addig te a tettek mezejére lépsz. Ez a nyár lehet az időszak, amikor valami nagy változást indítasz el a saját életedben.

Szerelem: Nagy fordulatokat hozhat ez a nyár, és most már abban is biztos vagy, hogy készen állsz ezek elfogadására. Ha kinyitod a szívedet, különleges dolgok várhatnak rád!

Karrier: Ha valamiben jó vagy, akkor érdemes azt kihasználni. Tegyél meg mindent azért, hogy pénz is legyen a képességeidből!

Vízöntő

Egy ideje úgy érzed, mintha egy helyben toporognál, de ez a nyár jó alkalom lehet arra, hogy elindítsd a változást. Csak az első lépés lesz nehéz, a többi majd megy már magától.

Szerelem: Jó úton jársz a saját boldogságod felé, mert felismerted a saját igényeidet. Ha tudod, hogy mi az, ami boldoggá tesz, akkor ezen a nyáron meg is fogod azt találni.

Karrier: Olyan képességekre tehetsz most szert, amelyek a pozíciódat is átalakítják a munkaerő-piacon. Lehet, hogy itt az ideje másként tekinteni a dolgokra.

Halak

Keresel valamit, ami visszahozza az eredeti lendületedet. Ez a nyár segíthet abban, hogy ismét rátalálj a belső békédre, és arra, ami eredetileg is a céljaid felé hajtott.

Szerelem: Meg kell tanulnod kimondani az érzéseidet, és beszélni a vágyaidról. Ez a nyár különleges lehetőséget kínál arra, hogy ebben fejlődni tudj.

Karrier: Kicsit lassabban alakulnak most a dolgok, mint szeretnéd, de ennek is megvan a maga előnye. Legalább több rálátásod lesz arra, hogy mire mennyi energiát érdemes szánni.