Életmód / Ezotéria

Nagy nyári horoszkóp – Neked mit ígérnek a következő hónapok?

A csillagok idén izgalmas nyarat ígérnek, a legtöbb csillagjegy esetében lelki változások fognak bekövetkezni. Lássuk mi vár rád a három nyári hónapban a szerelem és a karrier terén!

Kos

Tele vagy tettvággyal, de a környezeted egy kicsit lelassul ezen a nyáron. Lehet, hogy most jól teszed, ha nem fejest ugrasz a feladatokba, hanem kicsit előre tervezel.

Szerelem: A könnyed kapcsolatok időszaka ez a nyár, amikor élvezed a pillanatot, de nem tervezel holnapra. Ennek is megvan a maga varázsa.

Karrier: Légy óvatos, mielőtt nagy döntéseket hoznál meg ezen a nyáron. Lehet, hogy lesz, ami alaposabb átgondolást igényel.

Bika

Nehezen viseled a nyári meleget, kissé bágyadttá, csüggedté is válsz, de szerencsére gyorsan túl tudsz lendülni ezen, amikor igazán fontos lesz, hogy akcióba lendülj.

Szerelem: Nem az a fontos, hogy mások mit gondolnak, hanem hogy te hogyan érzed magad egy kapcsolatban. Ne feledd, hogy ez minden helyzetre igaz.

Karrier: Egyszerre több szerepben is helyt kell állnod, és bár ha valaki, te képes vagy erre, azért téged is kimerít a feladat. Ügyelj rá, hogy a pihenésre is jusson időd.

Ikrek

Óvatosan mondasz most igent az új lehetőségekre a korábbi rossz tapasztalataid miatt. Pedig ez a nyár arról szólhat, hogy kiéled és megéled a vágyaidat, és megtalálod a saját utadat.

Szerelem: Valami pezsdítő érkezik a kapcsolatodba, és ez mindkettőtök érzelmeit felvirágoztatja. Éljétek meg ennek az örömnek minden pillanatát, és iktassatok be rövid, romantikus nyaralásokat!

Karrier: Sikerül kicsit elszabadulnod a munkától és feltöltődnöd, de a karriered építésére is találsz majd időt, így ez a nyár nagyon produktív lehet.

Rák

Igyekszel elérni egy olyan célt ezen a nyáron, amit korábban már kitűztél, és minden lehetőséged meg is van a megvalósításra. Egy nagy családi esemény is kilátásban van.

Szerelem: Romantikus hangulatban telik az egész nyár, ha már kapcsolatban vagy, komoly lépesékre szánhatjátok rá magatokat, ha pedig az igazit keresed, idén nyáron ő is az életedbe léphet akár.

Karrier: Mostanra már letettél valamit az asztalra, és itt az ideje, hogy ennek a hasznát is lásd. Ha kitartó leszel továbbra is, elér a siker.

Oroszlán

Szeretnéd, ha ez a nyár egy kicsit lazábban telne, de elég sok felelősség nyomja most a válladat. Szerencsére mindig, amikor arra lesz szükség, megtalálod majd az energiát, amire szükséged lesz.

Szerelem: Bármennyire igyekszel is, nem tudod eldönteni, hogy melyik irányba indulj. Ez a nyár az érzelmi útkeresés időszaka lehet, de nincs is ezzel semmi baj.

Karrier: Nem akarsz elkapkodni egyetlen döntést sem, de hamarosan pontot kell tenned bizonyos ügyek végére. Ami nem ad már neked sikerélményt, azt ideje lezárni.

Szűz

Úgy érzed, mintha kicsúszna a lábad alól a talaj, kicsit lassúnak, fásultnak érzed magadat. Még szerencse, hogy a nyár számos olyan eseményt tartogat, ami segíteni fog, hogy kicsit felpörgesd magadat.

Szerelem: Egyelőre óvatos vagy, semmibe nem akarod beleélni magadat, de jól alakulnak a dolgok, és bízol benne, hogy nem csak egy könnyű nyári flörtről szól a kapcsolat.

Karrier: Hagyj magadnak egy kis időt a feltöltődésre, és ha nyaralni mész, ne az e-mailjeidet nézegesd! Szükséged van a szellemi felfrissülésre is.

Olvastad már?  Így hat a későbbi kapcsolataidra az, ha régóta szingli vagy

Mérleg

Olyan döntéseket kell meghoznod ezen a nyáron, amelyeket most talán kicsit ijesztőnek is tartasz. Ne feledd azonban, hogy ez mind a saját fejlődésedet szolgálja majd.

Szerelem: Megerősítést nyersz a kapcsolatodban, úgy látod, hogy most a lehető legjobban állnak a dolgok. Hagyatkozz a megérzéseidre, és továbbra is ezen az úton maradtok.

Karrier: Új lehetőségek nyílnak meg előtted, de ezekkel élned is tudnod kell majd. Ne ijedj meg a rád váró kihívásoktól.

Skorpió

Bátran nézel szembe a kihívásokkal, még akkor is, ha azok bárki mást elijesztenének. Te azonban tudod, hogy képes vagy a dolgok végére járni, és pontot tenni a bajosabb ügyek végére is.

Szerelem: Izgalmas, forró széllel érkezik meg a nyár, és ezt te is a saját bőrödön érzed. Ha szabad vagy, ne mondj nemet a kalandokra, de arra vigyázz, hogy végig biztonságban legyél, ne kockáztass semmit!

Karrier: Nem akarsz elengedni semmit, és ezzel megnehezítheted a saját dolgodat. Lehet, hogy itt az ideje megtanulni, hogy meg kell húznod a határt.

Nyilas

Sok mindent terveztél el erre a nyárra, és csak rajtad múlik, hogy ebből mennyi valósul majd meg. Ha nem hagyod, hogy bármi megakassza a lendületedet, akkor sok mindent elérhetsz.

Szerelem: Bízz a megérzéseidben, mert ezen a nyáron többen is megkörnyékeznek majd. Lesz, aki jó szándékkal közeledik, de olyan is, aki csak könnyű kalandot keres.

Karrier: Itt az ideje, hogy a saját kezedbe vedd az irányítást! Tegyél lépéseket az álmaid megvalósítása érdekében, ne halogasd tovább a dolgokat!

Bak

Míg mások gondolkodnak és tervezgetnek, addig te a tettek mezejére lépsz. Ez a nyár lehet az időszak, amikor valami nagy változást indítasz el a saját életedben.

Szerelem: Nagy fordulatokat hozhat ez a nyár, és most már abban is biztos vagy, hogy készen állsz ezek elfogadására. Ha kinyitod a szívedet, különleges dolgok várhatnak rád!

Karrier: Ha valamiben jó vagy, akkor érdemes azt kihasználni. Tegyél meg mindent azért, hogy pénz is legyen a képességeidből!

Vízöntő

Egy ideje úgy érzed, mintha egy helyben toporognál, de ez a nyár jó alkalom lehet arra, hogy elindítsd a változást. Csak az első lépés lesz nehéz, a többi majd megy már magától.

Szerelem: Jó úton jársz a saját boldogságod felé, mert felismerted a saját igényeidet. Ha tudod, hogy mi az, ami boldoggá tesz, akkor ezen a nyáron meg is fogod azt találni.

Karrier: Olyan képességekre tehetsz most szert, amelyek a pozíciódat is átalakítják a munkaerő-piacon. Lehet, hogy itt az ideje másként tekinteni a dolgokra.

Halak

Keresel valamit, ami visszahozza az eredeti lendületedet. Ez a nyár segíthet abban, hogy ismét rátalálj a belső békédre, és arra, ami eredetileg is a céljaid felé hajtott.

Szerelem: Meg kell tanulnod kimondani az érzéseidet, és beszélni a vágyaidról. Ez a nyár különleges lehetőséget kínál arra, hogy ebben fejlődni tudj.

Karrier: Kicsit lassabban alakulnak most a dolgok, mint szeretnéd, de ennek is megvan a maga előnye. Legalább több rálátásod lesz arra, hogy mire mennyi energiát érdemes szánni.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást