Nyári szerelem és karrier horoszkóp – Mit ígérnek a következő hónapok?

Nyári szerelem és karrier horoszkóp – Mit ígérnek a következő hónapok?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Nyári szerelem és karrier horoszkóp – Mit ígérnek a következő hónapok?

Kos

Tele vagy tettvággyal, de a környezeted egy kicsit lelassul ezen a nyáron. Lehet, hogy most jól teszed, ha nem fejest ugrasz a feladatokba, hanem kicsit előre tervezel.

Szerelem: A könnyed kapcsolatok időszaka ez a nyár, amikor élvezed a pillanatot, de nem tervezel holnapra. Ennek is megvan a maga varázsa.

Karrier: Légy óvatos, mielőtt nagy döntéseket hoznál meg ezen a nyáron. Lehet, hogy lesz, ami alaposabb átgondolást igényel.

Bika

Nehezen viseled a nyári meleget, kissé bágyadttá, csüggedté is válsz, de szerencsére gyorsan túl tudsz lendülni ezen, amikor igazán fontos lesz, hogy akcióba lendülj.

Szerelem: Nem az a fontos, hogy mások mit gondolnak, hanem hogy te hogyan érzed magad egy kapcsolatban. Ne feledd, hogy ez minden helyzetre igaz.

Karrier: Egyszerre több szerepben is helyt kell állnod, és bár ha valaki, te képes vagy erre, azért téged is kimerít a feladat. Ügyelj rá, hogy a pihenésre is jusson időd.

Ikrek

Óvatosan mondasz most igent az új lehetőségekre a korábbi rossz tapasztalataid miatt. Pedig ez a nyár arról szólhat, hogy kiéled és megéled a vágyaidat, és megtalálod a saját utadat.

Szerelem: Valami pezsdítő érkezik a kapcsolatodba, és ez mindkettőtök érzelmeit felvirágoztatja. Éljétek meg ennek az örömnek minden pillanatát, és iktassatok be rövid, romantikus nyaralásokat!

Karrier: Sikerül kicsit elszabadulnod a munkától és feltöltődnöd, de a karriered építésére is találsz majd időt, így ez a nyár nagyon produktív lehet.

Rák

Igyekszel elérni egy olyan célt ezen a nyáron, amit korábban már kitűztél, és minden lehetőséged meg is van a megvalósításra. Egy nagy családi esemény is kilátásban van.

Szerelem: Romantikus hangulatban telik az egész nyár, ha már kapcsolatban vagy, komoly lépesékre szánhatjátok rá magatokat, ha pedig az igazit keresed, idén nyáron ő is az életedbe léphet akár.

Karrier: Mostanra már letettél valamit az asztalra, és itt az ideje, hogy ennek a hasznát is lásd. Ha kitartó leszel továbbra is, elér a siker.

Oroszlán

Szeretnéd, ha ez a nyár egy kicsit lazábban telne, de elég sok felelősség nyomja most a válladat. Szerencsére mindig, amikor arra lesz szükség, megtalálod majd az energiát, amire szükséged lesz.

Szerelem: Bármennyire igyekszel is, nem tudod eldönteni, hogy melyik irányba indulj. Ez a nyár az érzelmi útkeresés időszaka lehet, de nincs is ezzel semmi baj.

Karrier: Nem akarsz elkapkodni egyetlen döntést sem, de hamarosan pontot kell tenned bizonyos ügyek végére. Ami nem ad már neked sikerélményt, azt ideje lezárni.

Szűz

Úgy érzed, mintha kicsúszna a lábad alól a talaj, kicsit lassúnak, fásultnak érzed magadat. Még szerencse, hogy a nyár számos olyan eseményt tartogat, ami segíteni fog, hogy kicsit felpörgesd magadat.

Szerelem: Egyelőre óvatos vagy, semmibe nem akarod beleélni magadat, de jól alakulnak a dolgok, és bízol benne, hogy nem csak egy könnyű nyári flörtről szól a kapcsolat.

Karrier: Hagyj magadnak egy kis időt a feltöltődésre, és ha nyaralni mész, ne az e-mailjeidet nézegesd! Szükséged van a szellemi felfrissülésre is.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást