Szerelem / Párkapcsolat / Szex

Mutatunk pár egyszerű gyakorlatot, hogy ezerszer jobbak legyenek az együttlétek

Sokan úgy tartják, a jó szex a tartós és boldog párkapcsolat egyik alappillére. Az, hogy kinek mitől lesz jó az együttlét, egyénfüggő, viszont kétségtelen, hogy egy nőnél a medencealapi izmok működése, fittsége és egyáltalán annak a területnek a „belső kialakítása” igen sokat lendíthet vagy éppen lankaszthat a partner szexuális érdeklődésén – ahogyan természetesen az ő adottságai is a tiéden. Ha beveted a következő trükköket, a szexuális életed felélénkülésén túl a szexistennő címet is kivívod majd!

Használd az intim izmokat gyönyörszerzésre!

Az igazán gyönyörhozó szexhez egy nő számára elengedhetetlen, hogy megtanulja irányítani medencealapi izmainak működését.

Az egyes intim izmok megfeszítésével mindketten jól jártok: sokkal erőteljesebben fogod érezni a párodat magadban, ettől pedig az ő vágya is még nagyobb lángra lobban. Intenzívebbé teheted tehát az aktust, ha tudatosan dolgoztatod belső, női izmaid, különös tekintettel a hüvelyed amúgy is erős záróizmára.

Így csináld: Miközben partnered már beléd hatolt, figyelmed vezesd a medencealapi izmok összeszorítására. Mintha egy kis cső lenne az egész terület, amit össze akarsz szűkíteni! Erekcióját garantáltan fokozni fogod ezzel a trükkel – figyeld a reakcióját, és nyugodtan arasd le a babérokat!

Olvastad már?  Egy friss kutatás szerint így hat rád, ha lefekszel az exeddel

Amikor nincs jól a kulcs a zárban…

Hiába nagy a szerelem és a szexuális vágy, előfordulhat, hogy nem passzoltok tökéletesen az ágyban. Gyakori, hogy egy nő hüvelye tágabb, vagy egy férfi pénisze vékonyabb, kisebb, és ezért a felek kevésbé élvezik a szexet.

Jó hír, hogy egy apró trükkel könnyen ki lehet küszöbölni ezt a különbözőséget. Mielőtt elkönyvelitek, hogy nem túl jó a szex együtt, próbáljátok ki ezt: partnered ne csak ki- és befelé mozogjon benned, hanem dolgozzon jobbra és balra is, amivel a hüvely fala erőteljesebb ingerlést kap. Te pedig, amennyire csak tudsz, szoríts rá a péniszére, miközben serényen mozog benned, hogy még jobban összesimulhassatok!

Találjátok meg a megfelelő pozitúrát!

Ahhoz, hogy szűkebbnek érezd magad odalent, és hogy a pasi lélegzete is végképp elakadjon, a terpesztős figurák helyett válasszatok inkább olyat, ahol szűkebb, kisebb a mozgástér. Próbáljátok ki például a zárt lábas verziót a misszionárius helyett: ekkor te vagy alul, a párod föléd fekszik, és a combjaidat súrolva hatol beléd, miközben összeszorítod a két lábad. Hidd el, a hatás nem marad el!