7 trendi és mutatós átmeneti frizura, ha lenövesztenéd a rövid hajadat

7 trendi és mutatós átmeneti frizura, ha lenövesztenéd a rövid hajadat

Címlap / Stílus / Haj / 7 trendi és mutatós átmeneti frizura, ha lenövesztenéd a rövid hajadat

Laza bob

Ha elől hosszabb volt a frufrud, akkor a fodrászoddal megoldhatjátok a lenövesztést úgy, hogy egy ideig csak ezt vágja, és hagyja, hogy a hajad többi része is hozzá nőjön.

Az esetleges egyenetlenségeket pedig, amik kezdetben még adódhatnak, kiküszöbölheted, ha néhány laza hullámot sütsz a hajadba, így kevésbé válik feltűnővé, ha nem mindenhol teljesen egyforma a hajhossz.

Hosszú pixie

A pixie fazont kinöveszteni nem könnyű feladat, de ha az oldalsó, rövidebb réteg vonalát egyre lentebb és lentebb viszed, és mindig csak egyre kisebb helyen nyíratsz alá a fazonnak, akkor, ha nem is egy-két hét alatt, de kellemetlen időszakok nélkül, nyugodtan növesztheted ki a hajadat, ráadásul a felső, hosszabb réteg rengeteg játéknak is teret ad.

Kócos retró fazon

Ha sűrű, erős szálú hajad van, akkor az is megoldás lehet, ha a pixie felső részét növeszted ki, majd ezt akár nagy csigákba sütve eloszlatod, és hagyod, hogy az alatta lévő haj szépen hozzánőjön a többihez.

Ekkor néhány hónapig a haj fölső rétegének hosszát kordában kell tartani, cserébe viszont a laza, retró hatású félhosszú hajat, miután egy hosszra növesztetted, már gond nélkül variálhatod.

Mély választék

Ha a hajad elől már hosszabb, hátul viszont még rövidebb, de sehol nem ér tovább az állad vonalánál, jó megoldás lehet egy oldalt, mélyen meghúzott választék.

Ez a viselet egyből divatosabb, vagányabb megjelenést kölcsönöz, nem fog az elől hosszabbra nőtt haj kínosan, spániel-fülként omlani az arcod mellé, és sokkal könnyebb lesz kivárni, amíg a hajad hátul is eléri azt a hosszt, amit már lófarokba lehet fogni.

.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást