A fiú, aki Monopoly-n kérte meg a szerelme kezét

A fiú, aki Monopoly-n kérte meg a szerelme kezét

Címlap / Szerelem / Esküvő / A fiú, aki Monopoly-n kérte meg a szerelme kezét

Sok-sok tervezgetés, készülődés és izgulás után a lány végül igent mondott – Monopoly-zás közben. De nehogy azt hidd, hogy a gyűrű egy unalmas szombat estén került fel a lány ujjára! Volt ott programozott dobókocka, titkos rejtekhely és persze a behűtött pezsgő is. Jól hangzik, igaz?

Michal és Justin egy utcában nőttek fel Californiában, de csak évekkel később találkoztak egy társkereső oldal segítségével. Amikor a fiúban megérett a lánykérés gondolata, az az ötlete támadt, hogy készíttet egy különleges Monopoly táblát, egy előre beprogramozott dobókockát, egy személyre szabott kártyát és egy speciális gyűrű-rejtekhelyet. A pár ugyanis megismerkedésüktől kezdve imádott együtt Monopolyzni, a siker tehát garantált volt.

A játék közben, amikor Justin úgy érezte, hogy eljött a pillanat, odaadta barátnőjének az előre beprogramozott dobókockát. „Csak hetest tudott vele dobni, ennyit kellett lépnie ahhoz, hogy felvegye a ’Hozzám jössz feleségül?’ szerencsekártyát.” – meséli. Michalnak ezután egy különleges mezőre kellett lépnie, ahol feltárult a gyűrű táblába faragott rejtekhelye is. A lány ekkor ébredhetett rá, hogy már egyáltalán nem játékról van szó!

Michal eleinte el sem hitte, hogy mindez vele történik meg. Amikor előkerült a titkos rejtekhelyről a gyűrű, Justin térden állva feltette a kérdést, majd felhúzta a lány ujjára a gyűrűt, ami tökéletesen passzolt. „A lánykérés minden percét imádta, és örülök, hogy így történt. Sokat készültem, de minden pillanatát élveztem.” – meséli a büszke Justin.

Sokak szerint klisé karácsonykor vagy évfordulón megkérni valakinek a kezét, de sokszor nem is az időpont, hanem inkább a szituáció a lényeg. A legromantikusabb egyébként is az, ha személyes a pillanat, és nem számítunk a dologra. Justinnak és Michalnak is valószínűleg életre szóló élmény marad ez a nem mindennapi Monopoly-kör!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást