Stílus / Divat

Minden idők legrondább ruhatrendjei

A trend majdnem évről évre változik, és van, hogy nem a jó irányba. Az, hogy valami trendi, még közel sem jelenti azt, hogy az ízléses és kifinomult. Ahogy azt az alábbi példák is mutatják, ajánlatos kétszer is meggondolnunk, hogy megvesszük-e az adott, divatosnak számító kreációt.

Zokni + szandál

Szörnyű és meghökkentő viselet, amit a divattervezők az utóbbi években igyekeztek ránk erőszakolni- szerencsére kevés sikerrel. Előfordul úgy a nők, mint a férfiak esetében is.
Ahogy már kisgyerekként is megtanultunk, az egyik legsúlyosabb divatbaki az ilyen összeállítás, mégis vannak olyanok, akik vakon követik ezt a szörnyű trendet, de ezáltal nemhogy trendivé, hanem inkább cikivé válnak.

Cipő zokni nélkül

Hasonló az előzőhöz, igaz, nem annyira súlyos, mégis a listán a helye. Ez a trend leginkább a férfiakra vonatkozik, és egyre több olyan divatfotó jelent meg az elmúlt években, amikor jól öltözött, amúgy igényes úriemberek zokni nélkül húzták fel drága cipőjüket.
Lehet bármennyire is jó minőségű az adott lábbeli, a hölgyek látványra mégse szavazzák meg a csupasz lábfejet, maximum akkor, ha nyári papucsot viselnek.

Háremnadrágok

Sok nő bizonyára felhördül, hiszen kevés annyira kényelmes ruhadarab van, mint a háremnadrág, de valljuk be, eléggé amorf alakot varázsol nekünk. A férfiak legszívesebben száműznék ezeket a fazonokat, mivel ebben pont a lényeg veszik el- azaz a fenék és a combok.
Lehet, hogy egyesek pont takargatni próbálják a háremnadrággal a hátsójukat, de a pasik egybehangzó véleménye, hogy inkább legeltetik a szemüket nagyobb popsin, mint egy ilyen ruhát viselő karcsúbb hölgyön.

Kezeslábas pizsama

Sajnos a téli hideg időkben viszonylag sok áldozatot szednek a kezeslábas pizsamák. Hölgyeim, ezekben a darabokban inkább egy óriás csecsemőre fogunk hasonlítani, mintsem egy szexi istennőre!
Biztosan igazán meleg, kényelmes és cuki (?), de ha van hálótársunk, inkább hagyjuk meg az egyedül töltött éjszakákra, mert ha párod mellett ebben hajtod álomra a fejed, egy idő után csakis a pizsama miatt, és nem a köztetek lévő tűz miatt fog meleg lenni az ágyban. Rossz hír, hogy ezekkel a kreációkkal nemcsak a nőket, de a férfiakat is megcélozták.
Valamelyest nőiesnek és ízlésesnek mondható, ha derékban karcsúsított és nem tartalmaz gyerekes mintákat.

Olvastad már?  4 szín, amitől luxus hatású lehet az őszi outfited

Hatalmas napszemüvegek

Már jó ideje divatban vannak a majdnem az egész arcot eltakaró, óriási szemeket varázsoló, hatalmas napszemüvegek. A sztárok után mi is nagy lelkesen nyúlunk mélyen a pénztárcánkba, hogy magunkénak tudhassunk egy-egy ilyen darabot, csakhogy igazán jól, csak nagyon keveseknek áll jól.
Természetesen nem azt mondjuk, hogy ne vásárolj nagyobb szemüvegeket, csak azt, hogy vedd figyelembe a fejformádat és az arcberendezésedet, és ne csupán divatozásból ruházz be egyre!

Répafazon férfiakon

A nők körében igen trendinek számítanak a csőnadrágok, viszont a pasikon már nem annyira mutat jól. Igaz, leginkább a tini korosztály tagjai választanak maguknak feszülős nadrágokat, de van néhány idősebb pasi, akinek valamiért bejön a fiatalabbak érdekes divatja.
Uraim, a feszülős nacik egyáltalán nem férfiasak, inkább maradjanak meg az egyenes szárú fazonoknál!

Klumpa (fapapucs)

A rendelőkben és a szépségszalonokban talán még elnézzük, de az utcán inkább hanyagoljuk a klumpákat! Egyetlen jó oldala, hogy kényelmes viselet, de valljuk be, nem egy nőies látvány, nagyon kevés ruhával kombinálható, valamint nem tudunk benne kecsesen sétálni sem.
Ha már mindenképp be szeretnénk belőle egyet – vagy többet- szerezni, olyat válassz, amelyiknek van egy kis sarka, így valamennyivel kecsesebb benyomást kelt.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást