Szerelem / Párkapcsolat

Minden eldől a csók után: ezeket tudhatod meg róla az első nyelvcsatát követően

Nem csoda, hogy sokan döntő fontosságúnak tartják az első csókot. Egyes esetekben „csak úgy”, magától megesik, és többnyire ezekből a csókokból kerekednek aztán az igazán szenvedélyes kapcsolatok. Máskor kicsit erőltetett a menetrend, de abban mindenki egyetért, hogy egyáltalán nem mindegy, hogyan alakul az első alkalom. Ennek oka az, hogy rengeteg minden kiderül abból, miként csókol a leendő kedvesed…

Az uralkodó típus

Így csókol: Éppen csak megdöbbenni van időd, és ő máris szinte a manduláidnál jár a nyelvével. Amikor felocsúdsz, megpróbálsz visszakozni, de olyan szorosan ölel, hogy erre gyakorlatilag esélyed sincs. Úgyhogy nem igazán van más lehetőséged, mint azon gondolkozni, hogy tud valaki így csókolni, és vajon mi a célja azzal, hogy már az első alkalommal – átvitt értelemben és konkrétan is – le akar nyomni.

Ezt tudhatod meg róla: A hevessége megkérdőjelezhetetlen, inkább azt érdemes feszegetni, hogy vajon mi okozza nála ezt a vehemenciát. Lehet, hogy túl régóta áhítozik rád? Még, ha így is van, akkor sem borítékolhatod, hogy komolyan tervez veled, hiszen az a férfi, aki így csókol, túlságosan is eltökélt. Mindent megtesz azért, hogy megszerezzen magának, nem érdekli senki és semmi, csak a végső cél. Párkapcsolatban sajnos jó esély van rá, hogy uralkodó típus, aki magához akar láncolni, és korlátozza a szabadságodat. Ha ennek ellenére is nagyon szimpatikus számodra, akkor bizony jó, ha minél előbb megmutatod neki, hogy téged sem akármilyen fából faragtak.

A nyaldosó típus

Így csókol: Sajnos úgy véli, kifejezetten jól csókol, de erről szó sincs. Valamiért nem tudja kordában tartani a nyálát, és az előző típushoz hasonlóan úgy érezheted, a csókban az égvilágon semmi szereped nincsen. Ugyan megpróbálod lekövetni a stílusát, képtelenség, mert hatalmasra nyitja a száját, és a nyálcserén túl sok egyéb nem történik köztetek. Kicsit úgy érezheted, hogy már a legvadabb petting kellős közepén jártok, mert ez legalább némi magyarázatot adna erre a nyáltengerre. Sajnos az a helyzet, hogy ő egyszerűen ezt tarja érzéki csóknak…

Ezt tudhatod meg róla: Kellően magabiztos, az garantált, de sokkal inkább tapasztalatlan, mint azt gondolja magáról. Ez a csóktípus nem igazán jellemző az idősebb korosztályra, leginkább a fiatalabbak, legfeljebb a húszas éveiket taposók vetik be, vagy azok, akik mindenáron ágyba akarnak vinni, és meghökkentően egoisták. Azt már neked kell eldöntened, a te partnered hova sorolható be… Az mindenesetre biztos, hogy ez a csóktípus egyáltalán nem élvezetes sőt, kifejezetten kínos és kellemetlen is tud lenni, szóval rá kell vezetned, hogy ez így neked nem túl izgató.

A hódító típus

Így csókol: Nos, ez az a csóktípus, amire mindig mindenki áhítozik, és ilyen csókot képzelünk el magunknak akkor, amikor reménykedve várjuk azt a bizonyos első alkalmat. Ez a férfi pontosan tudja, milyen csóktól alélnak el a nők: érzéki, gyengéd, de határozott. Az egészre rátesz egy lapáttal, hogy pontosan úgy ölel magához, ahogyan kell, és jellemző módon tökéletes pillanatban ejti meg az első csókot is. Te csak arra vágysz, hogy sose legyen vége, vagy legalább minél előbb folytassátok a hálóban.

Ezt tudhatod meg róla: Nem kizárólag őstehetségről lehet szó, hanem olyasvalakiről, aki kellően régóta gyakorolja, hogyan kell tökéletesen csókolózni. Tudja, hogy az első csóknak komoly jelentősége van, ezért igyekszik mindent beleadni. Nyilván azzal is tisztában van, hogy egy jó csók az előszobája a szeretkezésnek. Persze, nem akarunk lebeszélni róla, hiszen, ha valaki így csókol, az jó eséllyel az ágyban is hasonlóan ideálisan fog teljesíteni, és persze a figyelmessége kiterjedhet az élet minden területére, így a párkapcsolatára is. De azért legyél körültekintő, és próbáld nem elveszíteni a fejedet ezután a fantasztikus csók után! Ez alighanem nehéz feladat lesz…

A megközelíthetetlen típus

Így csókol: Bár semmi rosszat nem tudsz elmondani a csókjáról, valahogyan nem passzoltok össze. Mintha nem ugyanaz lenne a ritmusotok, eltérne a vágyott ütem, nem találkozna akkor és ott a nyelvetek, amikor és ahol kell. Bár nem gondolod, hogy nem vágyakozik utánad, kicsit mégis olyan, mintha te lennél az, aki lerohanta egy nem várt pillanatban – holott könnyen lehet, hogy éppen ő kezdeményezte a randit és a csókot is.

Ezt tudhatod meg róla: Azok a férfiak, akik a csók közben sem adják át magukat, minden esetben zárkózott, félénk típusok. Vagy megközelíthetetlenek, vagy szeretnének annak tűnni. Lehet, hogy korábbi, rossz tapasztalatok miatt váltak ilyenné, de sajnos van esély rá, hogy nem akarnak és nem is tudnak teljesen feloldódni egy új kapcsolatban. Persze, ennek ellenkezője is megállja a helyét, lehet, hogy csak akkor jön meg az önbizalma és akkor lesz kicsit nyitottabb, ha már jobban megismert. Azért mindenképpen árulkodik, ha így csókol: felkészülhetsz rá, hogy nem lesz túl könnyű felolvasztani a szívét, és meghozni az önbizalmát.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást