Milyen nőkre bukik igazán? A csillagjegye is nagyban meghatározza

Milyen nőkre bukik igazán? A csillagjegye is nagyban meghatározza

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen nőkre bukik igazán? A csillagjegye is nagyban meghatározza

Vízöntő

Elsőre talán furcsán hangzik, de a Vízöntő férfiak kifejezetten odavannak a makacs és önfejű nőkért. Olyan partnerről álmodoznak, akit nem érdekel, mások mit gondolnak róla, a saját útját járja és nem szigorú szabályok szerint éli az életét.

Ha egy ilyen csillagjegyű pasival jössz össze, akkor biztos lehetsz benne, hogy független egyéniségedet a párkapcsolatodban is megtarthatod, párodat nem fogja zavarni, ha azt látja, privát szférára és néha magányra van szükséged.

Ikrek

Az Ikrek férfi számára nem létezik nagyobb vonzerő az intelligenciánál. Ha azt látja, hogy kreativitással és humorral vagy megáldva, akkor nyert ügyed van nála.

Miután felkeltetted az érdeklődését, biztos lehetsz benne, hogy kitartóan fog ostromolni. Csak sziporkázz tovább, tartsd fenn az érdeklődését, mindig mutass egy kicsit többet magadból és hagyd, hogy újra és újra meglepődjön rajtad. Ahogyan szépen-lassan megismer, egyre jobban beléd szeret és képtelen lesz ellenállni neked.

Bika

A Bika csillagjegyű pasik egy igazán nőies partnerre vágynak. Párjuk legyen kifinomult, kedves és életvidám.

Minden élethelyzetben álljon mellette, ne lehessen mellette unatkozni és képes legyen mindig felrázni és felvidítani őt.

Az első randin légy természetes, próbáld meg önmagadat adni. Mesélj magadról, de légy érdeklődő is, kérdezz sokat, hadd, hogy megnyíljon előtted. Válassz te randihelyszínt, a legjobb, ha szakítasz a hagyományokkal és egy különleges programot szervezel, így már az első pillanatban elkápráztathatod.

Rák

A Rák férfiak azokhoz a nőkhöz vonzódnak, akikben van valami gyermeki ártatlanság. Lehet, hogy ezt csak a sokadik beszélgetés során fedezik fel egy nőben, de amint ez megtörtént, képtelenek kiverni a fejükből.

Szeretnek gondoskodni párjukról és szeretteikről, ezért ha azt látja rajtad a kiszemelted, hogy védelemre szorulsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy ott lesz melletted, hogy megóvjon. Igényli, hogy szerelme hasonló módon ragaszkodjon hozzá és ha megtalálta a számára igazit, nem fél elköteleződni.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást