Életmód / Ezotéria

Milyen a nemi életed? A csillagjegyed elárulja!

Milyen a nemi életed? A csillagjegyed elárulja!

Kos

A Kos egy igazi kardinális tűz jegy. Akár férfi vagy női Kos vagy, hajlamos lehetsz a szexuális rámenősségre: akit kiszemelsz magadnak, azzal gyakorlatilag azonnal kikezdesz és teljesen nyíltan az értésére adod, hogy mit is érzel iránta. Persze a nap minden percében nem azon ját az eszed, hogy kivel is bújhatnál ágyba, ám ha egyszer felkeltik a szenvedélyed, akkor onnan már nincs menekvés.

A téged szemlélők vonzónak és izgalmasnak látnak, így ha hódítani szeretnél, akkor ezeket a tulajdonságaidat érdemes felszínre hoznod.

Bika

A Bika valódi Föld jegy, vagyis kimondottan érzéki személyiség. Néha azonban hajlamos lehetsz elsiklani ezen érzékiség felett, de ettől a kisugárzásod csak még inkább vonzóvá válik az ellenkező nem számára.

Te akkor vagy igazán boldog, ha a párod mindenben osztozik veled és a szexet is, akkor élvezed, ha meg volt hozzá a gasztronómiai élmény is. Nagy mestere vagy ugyanis a szexuális hangulat megteremtésének is.

Ikrek

Az Ikrek valódi Levegő jegy: folyton változik, és közben szárnyal. Számodra a szerelem egészen mást jelent, mint a legtöbb embernek, éppen ezért gyakran kacérnak, szeszélyesnek és hűtlennek tűnhetsz.

Nálad a verbális terület nagy hangsúlyt kap, elképzelhető, hogy szex közben is szeretsz beszélni, fantáziáid akár szerepjátékokkal válhatnak valósággá. De vigyázz, mert nem mindenki szereti a hangos szexet!

Rák

Te nem a vad szexet keresed, számodra ugyanis sokkal inkább az érzelmek dominálnak. A gondoskodás erősen jelen van a kapcsolataidban: vagy te szeretgetsz agyon valaki vagy éppen veled teszik ez. Persze az erotika része az életednek, de hiszel benne, hogy a lassabb építkezés sokkal mélyebb orgazmushoz vezet majd.

Ha szexuális ügyekről van szó, azonban elé rámenős tudsz lenni, ha ugyanis valaki nagyon felkeltette az érdeklődésed, akkor hamar szeretnéd a másik fél tudtára adni a vonzalmad.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást