TESZT: Illik hozzád az otthonod vagy némi változtatásra lenne szüksége?

TESZT: Illik hozzád az otthonod vagy némi változtatásra lenne szüksége?

Címlap / Otthon / Dekor / TESZT: Illik hozzád az otthonod vagy némi változtatásra lenne szüksége?

Az elmúlt években két házat is felújítottunk és bár mindketten úgy érezzük, tökéletesen passzol hozzánk az otthonunk, azért tudnánk rajta változtatni. Mi a helyzet veled?

0%

Fontos számodra, hogy az otthonod papíron is a tiéd legyen?

Milyen projekt áll most előtted az otthonoddal kapcsolatosan?

Megjelenik a kedvenc színed az otthonodban?

Milyen érzés hazaérni egy nagyon rosszul sikerült nap után?

Ha képzeletben valahova áthelyeztetnéd az otthonodat, megtennéd?

Mit gondolsz, milyen érzés lenne, ha el kellene adnod az otthonodat?

Van valami, amit megbántál a felújítás, építkezés során?

Milyen érzés elmenni nyaralni, másik lakásban aludni?

Mennyire passzol hozzád az otthonod? Teszteld!
Imádod az otthonodat

Azon kevesek közé tartozol, akik imádják az otthonukat és egy megvalósult álom képét látják benne. Bizonyára sokat tettél azért, hogy eljuss ide és nem keveset agyaltál rajta, hogy lehetne tökéletes, testhezálló és látványos a saját otthonod. Most már tényleg csak a finomhangolás van hátra, ami egyébként távolról sem zavar, sokkal inkább örömmel tölt el és élvezed, hogy mindig van mit csinálni, tenni-venni a négy fal között – vagy éppen azon kívül.
Csak néhány dolgon kellene változtatnod

A megfelelő alappal már a rendelkezel, most már csak arra van szükség, hogy ténylegesen célba érj. Sokszor anyagi nehézségek állnak az útjába annak, hogy megvalósíthassuk a terveinket, ha otthonteremtésről van szó. Ám, ha a motiváció megvan, akkor apró lépésekkel is, de folyamatosan haladunk a tökéletes végkifejlet felé. Azt ne téveszd szem elől, hogy egy otthonra sosem mondhatjuk azt, hogy teljesen kész, hiszen mindig van min változtatni, mindig lehet modernizálni, vagy éppen felújítani. De talán ezt annyira nem is bánod?
Nem hozzád való az otthonod

Nem fűz különösebben érzelmi viszony az otthonodhoz sőt, ha választani kell, inkább negatív a „kapcsolatotok”, mint pozitív. Eszközként, szükségként tekintesz rá, nem pedig olyasvalamiként, aminek a szépítésére, építésére érdemes energiát és időt áldozni. Valamiért nem érzed sajátodnak az otthonodat, aminek a hátterében állhat anyagi probléma, magánéleti feszültség, vagy egyszerűen az, hogy nem volt alkalmad eddig megtalálni a megfelelő jelöltet, helyszínt. Talán azért, mert magad sem tudod még, mire vágysz igazán?

Oszd meg az eredményed:

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!