Pénz teszt: Mennyire befolyásolják az életedet az anyagiak?

Pénz teszt: Mennyire befolyásolják az életedet az anyagiak?

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Pénz teszt: Mennyire befolyásolják az életedet az anyagiak?

Igazi „material girl” vagy, vagy a pénz az utolsó dolog, ami érdekel téged? Válaszolj a következő kérdésekre és kiderül, mekkora hatással van rád a pénz!

0%

Egy kellemes, nyári estét töltötök a barátnőiddel, amikor egy férfi odalép hozzátok és jól láthatóan leteszi a slusszkulcsát az asztalra – ebből máris megtudod, hogy gazdag. Szimpatikusabbá válik ettől?

Tegyük fel, hogy vezető beosztásban dolgozol, a feladatod pedig az, hogy kiválaszd a leendő alkalmazottadat. Számít, milyen ruhában érkezik az interjúra?

Számodra mennyire fontos, hogy a párod többet keressen nálad?

Kerek évforduló előtt álltok, te valami különleges meglepetéssel készülsz, de a párod anyagilag nem tesz túl sokat az ajándékba. Hogyan reagálsz?

Egy nagyon szimpatikus férfival randizol, de kiderül róla, hogy meglehetősen szűkmarkú. Megváltoznak az érzéseid ezután?

Az első randin egy romantikus kirándulásra visz a partnered – mit gondolsz erről?

Mennyire befolyásolnak az anyagiak? Teszteld!
Nagyban befolyásolnak az anyagiak

Anyagias ember vagy

Alapvetően meghatározzák a döntéseidet az anyagiak, talán túlságosan is előtérbe helyezed a pénzt – ez pedig nem mindig előnyös. Nem gond az, ha számítanak az anyagiak az életedben, hiszen a pénz fontos a mindennapos boldoguláshoz, de ha folyton központi helyre teszed, akkor nem csak csodálatos lehetőségektől eshetsz el, hanem ideális jelöltektől, új barátoktól, ismerősöktől is megfoszthatod magadat.
Hatnak rád az anyagiak, de megfelelő mértékben

Megfelelő a kapcsolatod a pénzzel

Nem hagyod figyelmen kívül az anyagiakat, hiszen pontosan tudod, milyen fontos szerep jut nekik az életünkben. Ugyanakkor tisztában vagy azzal is, hogy nem minden a pénz, nem kizárólagosan az alapján döntesz, vagy értékelsz egy helyzetet, hogy a másik fél hány forintot áldozott rá. Az anyagiak terén sikerült megtalálnod az arany középutat, ami nem sok mindenkinek sikerül.
Egyáltalán nem érdekelnek az anyagiak

Nem érdekel a pénz

Tőled nagyon távol áll az, hogy az anyagiak alapján mérlegelj, vagy ítélj meg bárkit is, ami igazán dicséretes és irigylésre méltó tulajdonság. Azonban néha hátrányos helyzetbe sodorhat ez a felfogás sőt, az is előfordulhat, hogy még te leszel az, aki pluszkiadásokra kényszerül – csak mert elnéző vagy másokkal szemben. Jó tulajdonságodon, hogy összefüggéseiben nézed a dolgokat, továbbra se változtass, de időnként mérlegeld, hosszútávon milyen következményei lesznek annak, ha folyton magadra vállalod az anyagi terheket.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást