Sokszor kerülsz abba a kelepcébe, hogy gyorsan valami finomat kellene összeütni vacsorára, de nem mindig tudod, hogy mit? Ilyenkor jön a jól bevált pizzarendelés vagy az egyik leggyorsabb megoldás, egy nagy tepsi melegszendvics – többnyire húsos vagy sajtos verzióban. Mi azonban most összegyűjtöttünk neked pár különleges, gyors, vega melegszendvics receptet, amit még a húsevők is szeretni fognak!
Az édesburgonyát hámozd meg, majd szeleteld körülbelül 10 mm-es szeletekre. Tedd egy nagy tálba, rakd rá a kókuszzsírt, majd sütőpapíron süsd 30-40 percig 200 °C-ra előmelegített sütőben, amíg barnás színt nem kap. A kenyereket kend be a majonézzel, tegyél rá egy csipetnyit a salátából, aztán tedd rá az édesburgonyát és a hagymát is, majd locsold meg egy kis balzsamecettel. Végül szórj rá sajtot és tedd rá a kenyerek tetejét. Serpenyőben kevés olajon süsd meg mind a két oldalát, miközben egy spatulával préseled.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!