Melyik okosórát válasszuk a mindennapi tevékenységekhez?

Melyik okosórát válasszuk a mindennapi tevékenységekhez?

Címlap / Kikapcsolódás / Tech és kütyük / Melyik okosórát válasszuk a mindennapi tevékenységekhez?

Amikor a telefonok olyan fejletté váltak, mint a számítógépek, majdnem abbahagytuk a karórákba való beruházást. Ez azonban megváltozott, amikor a karórák megszűntek csak stílusos kiegészítőnek lenni, és a mindennapi élet segítőivé váltak. Az okosórák megjelenése teljesen forradalmasította az óraipárt. A mai rohanó világban a nők a praktikusságot helyezik előtérbe és az esztétikai funkció csak egy szép kiegészítő, nem pedig kulcsfontosságú kritérium. (x)

Női okosóra – a napi tevékenység asszisztens

A női okosórának mindenekelőtt könnyűnek és kényelmesnek kell lennie. Többnyire nő élete korán reggeltől késő estig tele van feladatokkal, egy jó karórának elég kényelmesnek kell lennie ahhoz, hogy ne zavarjon, ha éjjel-nappal visel. Egy okosórának vízállónak kell lennie, nincs annál rosszabb, mint amikor minden kézmosáskor le kell venni a karórát. Nem a külsősége a legfontosabb, de senki sem szeretne minden nap olyan kütyüt viselni, ami nem tetszik. A cserélhető szíjjal ellátott modellek jó választás.

Alkalomtól függően cserélheted őket, és választhatsz olyat, amelyik alkalmas egy állásinterjúra, vagy olyat, amelyik kényelmes az edzéshez. További jellemzői a megfelelő méretű képernyőnek és a telefonunkkal kompatibilis rendszernek kellene lennie. A legtöbb modellnél a praktikus funkciók mellett a számlapját is személyre szabhatjuk, ami tovább szépíti a megjelenésüket. Az ideális modellnek több napig kell bírnia egy feltöltéssel, és érdemes figyelembe venni a gyártó által ajánlott üzemidőt.

Milyen az okosórák a legfontosabb funkciói?

Funkcionalitás áll az olyan eszközök középpontjában, mint a női okosórák. Az olyan díszítő órák, amelyek csak az idő kijelzésére szolgálnak, már a múlté. Mit tudnak a modern okosórák? A kihangosító készlet lehetővé teszi, hogy gyorsan válaszoljon egy hívásra anélkül, hogy a táskájában keresned kellene a telefonodat vagy a fülhallgatódat. Így még hatékonyabban elvégezheted a napi tevékenységeidet. A GPS lehetővé teszi a lépések számlálását és növeli a biztonságunkat. Kutatások bebizonyították, hogy az okosórával rendelkező emberek többet mozogtak a nap folyamán a kontrollcsoporthoz képest. Ha eltévedt, elküldheti a lokalizacióját egy másik eszközre is.

A kalóriaszámláló a megoldás, ami az életed könnyíti meg, és mind a rendszeresen sportolók, mind a kevésbé aktív nők számára hasznos lehet. Ez tökéletes módja annak, hogy motiváld magad egy hosszabb sétára a kutyával vagy a lakás kitakarítására. A pulzusmérő nem csak intervallum edzéshez, hanem bármilyen fizikai tevékenységhez is kiváló. Segítségével könnyedén beállíthatod az edzés intenzitását, a saját igényeidnek megfelelően. A pulzoximéter a vér oxigéntelítettségét méri. A 95%-nál kisebb eredménynél orvoshoz kell fordulnunk, mivel a szervezet elégtelen oxigénellátottsága visszafordíthatatlan változásokat okozhat számos szerv működésében, és akár halálhoz is vezethet. Az alvásfigyelő és az intelligens ébresztő a funkciók, amelyet mindenki megszereti. Semmi sem rosszabb, mint amikor az óra csörög, miközben mélyen alszunk. Az okosóra nem csak hanggal, hanem a csuklódon érkező csörgetéssel is ébreszt, amikor enyhén alszol, így gyorsan és könnyűen kelhetsz fel.

Okosóra – melyiket válasszam?

A női okosórák egyre népszerűbbek a piacon. Még több gyártó és modell jelenik meg. Az ismert és jó hírű márkákban érdemes megbízni, hogy biztosak lehessünk a kiváló minőségű termékben. Az egyik ilyen cég a Garmin, amely 1989 óta gyár GPS-vevőket és wearables eszközöket. A vállalat szűk szakterületen specializálódott, ezért garantáltan értéket kapsz a pénzedért. Minden Garmin által gyártott karóra olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek a felhasználó számára sok gyakorlati lehetőségeket nyújtanak az árától függetlenül. Honfitársaink is remek elektronikát készítenek. Garett egy lengyel elektronikai cég, amely elektronikus kütyüket gyár. Széles körű sportos okosszíjakat és elegáns okosórákat is közül választhat. Ha fontos neked szenvedéllyel tervezett termékek, akkor megérdekelhet a Suunto márka – iránytűk, multifunkcionális órák és búvárkomputerek finn gyártó. A vállalatot 1936-ban alapította egy tájfutással foglalkozó mérnök. A Suunto továbbra is piacvezető szerepét játszik a sportóra tervezésének és fejlesztésének a terén.

Okosóra – a tökéletes kütyü minden nő számára

Az okosóra nem csak a fiatal, edző nőnek való kiegészítő. Tökéletes ajándék lesz a fiatal anyukának, hogy segítsen neki a napi teendőkben és még sok másban. Édesanyának vagy nagymamának is nagyszerű ajándék, amely segít neki jobban figyelni az egészségére. Minden bizonnyal egy álomajándék lesz egy felnövekvő tinédzsernek is.

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!