A férfiak sokkal romantikusabbak a nőknél! 7 meglepő statisztika a szerelemről

A férfiak sokkal romantikusabbak a nőknél! 7 meglepő statisztika a szerelemről

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / A férfiak sokkal romantikusabbak a nőknél! 7 meglepő statisztika a szerelemről

A céljuk az volt, hogy megállapítsák, mi jellemzi valójában a szerelmet, házasságot és szexuális életet, a végén pedig meglepő statisztikákat sikerült felállítaniuk.

1. Az eredmények szerint a férfiak sokkal nagyobb eséllyel lesznek szerelmesek már az első pillantást követően. Míg a nőknek csak 28 százaléka számolt be ilyen tapasztalatról, addig a férfiak 48 százaléka mondta azt, hogy támadtak már erős érzéseik a találkozás első perceiben; állításuk szerint azonnal szerelmesek lettek.

2. Mindenki azt gondolja, hogy a nők sokkal romantikusabb személyiségek, de az írónő eredményei nem éppen ezt mutatják. Az interjúk során ugyanis 33 százalékkal több férfi mondta azt, hogy zavaró számukra, ha a párjuk egyáltalán nem romantikus típus, mivel számukra nagyon fontos az érzelem megélése.

3. Az eredmények alapján kiderült, hogy azok a párok, akik sok pénzt keresnek, sokkal többet is vitatkoznak. Ezzel szemben az alacsonyabb bevétellel rendelkező párok szinte sosem, vagy csak nagyon ritkán veszekednek egymással.

4. A statisztika szerint a boldogtalan házasságok tagjai a problémáktól eltekintve sok esetben vonzónak tartják a párjukat. Legalábbis a megkérdezettek 57 százaléka árulta el, hogy bár egy ideje már nem boldog a kapcsolatában, mégis csinosnak vagy jóképűnek találja a párját.

7 meglepő statisztika a szerelemről és a házasságról

5. A filmek világa nagyobb hatással van a gondolkodásmódodra, mint hinnéd! A teszt során ugyanis a nők és férfiak 33 százaléka nyilatkozta azt, hogy egy film vagy tévésorozat hatására fontolgatni kezdte a szakítást, mivel olyan szerelemre vágynak, mint ahogy azt a képernyőn ábrázolják.

6. Úgy tűnik, a “míg a halál el nem választ” tényleg megállja a helyét! Legalábbis a megkérdezettek 60 százaléka gondolta úgy, hogy hiába boldogtalan a kapcsolatuk, akkor sem szeretnének elválni a társuktól, és még a gondok ellenére is szívesen leélnék együtt az életüket.

7. Hiába gondolnád azt, hogy ha valakivel jó csapattársak vagytok, jól működik majd a házasságotok is. Ugyanis azok a nők és férfiak, akik így kategorizálták a társukat, összességében boldogtalanabbak voltak.

Képek forrása: pexels.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást