Öt indok, amiért igenis megéri beszerezni egy vibrátort

Öt indok, amiért igenis megéri beszerezni egy vibrátort

Címlap / Szerelem / Szex / Öt indok, amiért igenis megéri beszerezni egy vibrátort

A szexuális élvezetek birodalmában a Padlizsán.hu vibrátor kínálata tökéletesen megállja a helyét. Egyre több pár nyit a szexuális játékszerek irányába, így például a vibrátor népszerűsége is folyamatosan nő. De pontosan miért hasznos, ha ti is beszerzitek?

Előjáték fokozása

Egy idő után a kapcsolatban a szex megszokott rutinná válik, ahogy az előjáték minden mozdulatát is kívülről fújjuk. A vibrátor alkalmazása már az előjátékot is új szintre emelheti. Egy vibrációs típussal újra felfedezhetitek az ismerős testtájakat és stimulálhatjátok egymás erogén zónáit.

A nők nagy kedvence a csiklóizgató, amellyel akár a csúcsra is repítheted kedvesed, de maszturbációhoz is tökéletes. Ezzel vagy egy mini vibrátorral az olyan érzékeny területek is simulálhatók, mint a gát vagy a mellbimbók. Ha a belső izgatás a cél, akkor a G-pont izgató való nektek.

A közös élvezetek érdekében pedig egy páros típust célszerű beszerezni, amellyel mindketten, akár egyidőben a csúcsra juthattok.

Testmasszázs

Ha előszeretettel masszírozzátok egymást, akár előjáték gyanánt is, akkor nem hiányozhat a repertoárból egy wand típusú vibrátor, mely szélesebb fejjel rendelkezik, így a fáradt izmok átmozgatására is tökéletesen alkalmas.

Páros önkielégítés

Rendkívül élvezetes és változatos tud lenni, ha a hagyományos pózok helyett a kezetekkel vagy egy játékszerrel juttatjátok egymást a csúcsra. A maszturbálás jellemzően magányos élvezet, de meglepően izgató tud lenni, ha egymásnak csináljátok vagy egymás mellett magatoknak. A vibrátor alkalmazásával pedig tovább fokozható a kielégülés.

Emellett abban az esetben is jól jön, ha egyikötők nincs abban a hangulatban, hogy szexeljen, viszont egy kis kézimunkára kapható.

Szerepjáték és alá-fölérendeltség

Ha szívesen szerepjátékoztok vagy kerültök alá-fölérendelt szerepbe a szexben, akkor sem kell mellőznötök a szexjátékszerek alkalmazását. Sőt, így még élvezetesebb lehet az együttlét. Képzeld el, hogy a párod kikötöz és a vibrátorral úgy kényeztet, ahogy kedve tartja. Izgalmas gondolat, nemde?

Távolról átélt gyönyörök

A technológia fejlődése többek közt a szexipart is érinti, így ma már a vibrátorok okostelefonra csatlakoztathatók és akár távolról is vezérelhetők. Ha épp távol vagytok egymástól vagy távkapcsolatban éltek, akkor az alkalmazás segítségével a világ másik pontjáról is irányíthatja egyikőtök a szexjátékszert, hogy a másikat a csúcsra juttassa.

Ha igazán vagányak vagytok, akkor akár nyílt terepen, például egy romantikus vacsora során is előkerülhet az okostelefon és megkezdődhet a móka. A lebukás veszélye tovább növeli az izgalmat.

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!