Párkapcsolat / Szerelem

9 viselkedési forma, ami egyenlő a megcsalással

9 viselkedési forma, ami egyenlő a megcsalással

1/9. Szexi fotók elküldése másnak

Meztelen fotókat küldözgetni – és tárolni – telefonon eleve nem jó ötlet, hiszen bármelyikőtök elhagyja a telefonját, már illetéktelenek kezébe kerülhetnek az intim képek.

A nem meztelen, de érzékien provokatív fényképeket pedig szintén csak akkor küldd el, ha egészen biztos vagy benne, hogy a párod soha nem fogja megmutatni a haverjainak. Ezt természetesen rád is vonatkozik, az sem szép dolog, ha te mutogatod a pasid szexi képeit a barátnőidnek.

2/9. Intim érintések

A barátok megölelése természetesen belefér – még az ellenkező nemű barátoké is – azonban ennél több nem. Nem csak a szex lehet olyan fizikai érintés, ami felér egy megcsalással: ha már láttad azt, hogy egy csinos lány pár másodperccel tovább öleli búcsúzáskor a barátodat, akkor tudod, milyen érzés.

3/9. Hazugság

Az egészséges kapcsolat egyik legfőbb ismérve az, hogy a felek őszinték egymással. A kegyes hazugságok időnként beleférnek, mint például a „nem nagy a fenekem ebben a ruhában?” vagy az „ízlett anyukám főztje?” kérdésekre adott füllentő válaszok, de ennél komolyabb hazugságok már nem.

Ha valaki úgy érzi, nem lehet őszinte a másikkal, vagy kiderül a párunk hazugsága, az egyből bizalomvesztéshez vezet és alapjaiban ingatja meg a kapcsolatot.

4/9. Máshoz való hasonlítgatás

Senki sem tökéletes, ezért bárkit máshoz hasonlítani rendkívül mérgező magatartás. Ha azt hallod a párodtól, hogy XY mennyivel vékonyabb/viccesebb nálad, vagy XY bezzeg elengedi a pasiját a haverokkal inni, stb. akkor ez nem egy elkötelezett kapcsolat.

Fordítva is igaz: ha azon kapod magad, hogy más férfiakhoz méred a partnered és őt „gyengébbnek találod”, akkor ideje a mélyére ásni a problémáitoknak és tisztázni, együtt képzelitek-e el a jövőtöket.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást