Meg kell mosni a csirkét és mikor kell kidobni a szivacsot?

Meg kell mosni a csirkét és mikor kell kidobni a szivacsot?

Címlap / Otthon / Háztartás / Meg kell mosni a csirkét és mikor kell kidobni a szivacsot?

1 hozzászólás

  • Kuckómackó
    2021.07.23., 18:10

    Kedves Margit!
    Ezt a csacsiságot már többen és többször leírták, kérem, Ön ne álljon be ezeknek a sorába!
    A csirkehúst – főzés vagy sütés előtt – jól le kell mosni, de nem a zuhogó vízcsap alá tartva, hogy a víz szétfröccsenjen a konyhában, hanem csak szolidan.
    Minden hús számtalan kézen átmegy, koszos ládákban szállíthatják az árut, tehát a megmosást semmiképpen sem lehet elhagyni.
    Üdvözlöm!

    Válasz

Írj egy hozzászólást