A tél szuperzöldsége ezúttal a karalábé, úgyhogy izgalmas recepteket hoztunk neked, melyek garantáltan új megvilágításba helyezik ezt a finomságot!
3/6 Burgonyás karalábéleves
Bár kezd egyre melegebb lenni, és a tartalmas levesekre leginkább télen van szüksége a szervezetednek, szerencsére ez egy igazán könnyű étel, amit tavasszal is imádni fogsz! Az elkészítése egyszerű, így nem kell, hogy született konyhatündér legyél, a siker garantált lesz!
Egy kis vajon vagy olívaolajon pirítsd üvegesre a hagymát, nyomd hozzá a fokhagymát, majd amikor megpárolódott, jöhet rá a nagyobb kockákra vágott karalábé és burgonya. Ehhez adj hozzá egy kis vizet, majd a húsleves alaplevet és a fűszereket.
Közepes lángon körülbelül 15-20 perc alatt puhulnak meg a zöldségek, amit villával ellenőrizhetsz. Ha friss fűszereket használtál, akkor a nagyobb ágakat halászd ki a levesből, majd turmixold össze az egészet. Ha szükséges, sóval és borssal ízesítsd, forrald fel újra, és már tálalhatsz is! Ha szereted a pirított magvakat, akkor a végén szórd meg a tetejét a kedvenceddel!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!