Hogyan készítsd el a pürét?
A kimaradt sütőtök húsát kapard ki és egy botmixerrel dolgozz rajta addig, amíg minden rostot felőröltél, és homogén, krémes állagot nem kapsz.
A kész pürét ekkor töltsd légmentesen záródó tárolóba, és tedd a hűtőbe. Ha biztos vagy benne, hogy egy héten belül nem fogod tudni felhasználni, akkor tedd a fagyasztóba.
A püréből egy-egy kanállal nyugodtan használhatsz az alábbi receptekhez, mutatjuk, mi mindent gazdagíthatsz a kimaradt sütőtökkel.
A kész pürét ekkor töltsd légmentesen záródó tárolóba, és tedd a hűtőbe. Ha biztos vagy benne, hogy egy héten belül nem fogod tudni felhasználni, akkor tedd a fagyasztóba.
A püréből egy-egy kanállal nyugodtan használhatsz az alábbi receptekhez, mutatjuk, mi mindent gazdagíthatsz a kimaradt sütőtökkel.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!