Dekor / Otthon

Lenyűgöző luxus lakás magas beltérben

Lenyűgöző luxus lakás magas beltérben

Ennek a mesébe illő otthonnak szívesen lennénk a lakói helyében. A svéd apartman vibráló és játékos hangulatú, mint amilyennek egy luxus kivitelű nagyvárosi lakásnak lennie kell. Ismerkedj meg a gyönyörű helyiségekkel közelebbről!

Egy lakás akkor van igazán jól kialakítva és berendezve, ha környezetével és az adott életstílussal tökéletes összhangban van. Jelen esetben a magas belterű lakás Linnéstaden kávézókkal övezett bohém, kellemes zónájában helyezkedik el, így egy igen kellemes “művészi” stílust kapott.

A nagy terasz lenyűgöző kilátást és életteret biztosít, de nem utolsó sorban fényárral tölti meg a lakást, hogy igazán pihenni tudjanak a lakók és kiélvezzék az élet minden apró hétköznapi pillanatát. Az apartman két szintes, világos és fiatalos. A hófehér burkolatokat meleg fafelületek törik meg, modern fémmel és rusztikus téglával kiegészítve. Növények és rejtett világítások teszik hangulatossá a tereket. A letisztult fehér felületekben szinte észrevétlenül tárolók vannak beépítve – a lépcső alatti igencsak figyelemre méltó.

Még több inspirációért lépj fel a freshome oldalára!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást