A legújabb pedikűrtrendek nyárra – A lábujjaid is legyenek különlegesek!

A legújabb pedikűrtrendek nyárra – A lábujjaid is legyenek különlegesek!

Címlap / Stílus / Test / A legújabb pedikűrtrendek nyárra – A lábujjaid is legyenek különlegesek!

Hogy vannak a lábaid? Felkészültek már a nyárra? Most, hogy már a szolgáltatásokat is igénybe lehet venni a szabályok betartásával, elmehetsz egy kis kényeztető ápolásra és szépülésre a pedikűröshöz is! Persze, ha inkább megspórolnád az utat, akkor otthon is nekieshetsz a nyári minták elkészítésének. Mutatjuk a kedvenceinket!

Batikolt hatású

A batikolt minta nem csak a ruhákon mutat jól, hanem a körmeiden is. A neten többféle módszert is találsz az elkészítésére, de külön erre kifejlesztett géllakkokat is tudsz rendelni!

 

Mindegyik lábujjra más minta

Egy újabb színes ötlet az örök gyerekeknek! Nagyon divatos az is, ha mindegyik körmödre más mintát készítesz. Ezt kézzel, vagy matricákkal is elkészítheted otthon, ám tény, hogy egy szakember valószínűleg gyorsabban végez vele.

 

Csillámos rózsaszín

A rózsaszín az idei év egyik trendszíne, így a divatos pedikűrök listájáról sem hiányozhat. Bolondítsd meg a színt egy kis csillámmal, ha extrázni szeretnéd. Egyébként akár esküvőre is szuper ez a köröm!

 

Halványlila – a szezon kedvenc színe

A rózsaszín mellett a halványlila a másik idei kedvenc árnyalat. Remekül illik a napbarnított bőrhöz, ráadásul ezt aztán tényleg gyorsan kivitelezheted otthon is.

 

Csodás leveles

Ha nyár, akkor hatalmas dzsungel-levelek! A lábaidra is készíthetsz ilyen mintát matricákkal, vagy többféle zöld körömlakkal is. Ha szeretnéd, hogy még különlegesebb legyen a végeredmény, az egyik körmödet fesd csillámos ezüstre.

 

Fóliás fehér

A csillámok kedvelőinek új kedvence lehet az aranyfüsthöz hasonló színes fólia, amivel bármilyen alapszínt egyszerűen fel lehet dobni! Akár nude, akár fehér a lakkod, egy kis pink fóliával színesebbé teheted.

 

Csíkok minden irányban

Ha nem szeretnéd, hogy minden körmöd ugyanolyan legyen, meríts inspirációt ebből a csíkos, csillámos pedikűrből! A fehér, fekete és sárga jól passzol egymáshoz, és persze egy kis csillámos lakkal is megbolondíthatod az összhatást.

 

Pasztell árnyalatok

A halványkék is szuperül mutat a napbarnított bőrrel, így ideális színválasztás lehet a nyári pedikűrödhöz. Ha szeretnéd, valamilyen mintával is feldobhatod.

 

Dinnyés műalkotás

Igazán művészi körmöket készíthetsz, ha a képen látható módon festesz dinnyét a körmeidre. A kis pöttyöktől még különlegesebb lesz az összhatás, az élénk sárga pedig jól passzol a pinkhez.

 

Virágos

Az apró virágok a szezon kedvenc mintái közé tartoznak – Miért ne kerülhetnének a körmeidre is? A nude vagy átlátszó alapot feldobják az apró fehér, sárga közepű margaréták, ráadásul egyáltalán nem lesz feltűnő a végeredmény.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást