Jólesik a lelkednek: az idei év 8 legszebb karácsonyi reklámja

Jólesik a lelkednek: az idei év 8 legszebb karácsonyi reklámja

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Jólesik a lelkednek: az idei év 8 legszebb karácsonyi reklámja / 2. oldal

Nem tudom, ki hogy van vele, én minden évben alig várom a karácsonyi reklámokat. Idén ezek a kedvenceim, amiken könnyeztem a meghatottságtól, vagy éppen a nevetéstől.

5. A nagy kaland

A Coca-Cola idén is kitett magáért, és egy olyan karácsonyi filmet készített, ami bizonyos elemeiben akár magyar népmese is lehetne a fiúról, aki hetedhét országon kelt át, hogy teljesítse a kislánya kívánságát, és eljuttassa a levelét a Mikulásnak.

6. Gondoskodj magadról!

Gondoskodj magadról, hogy gondoskodhass azokról, akiket szeretsz! Üzeni a Doc Morris karácsonyi reklámja, amit az internetes fórumokon sokan az idei év legjobb karácsonyi kisfilmjének neveznek. A német hirdetésben egy látszólag hóbortos öregúr kezd furcsa gyakorlatokba, a szomszédjai határozott megütközése ellenére. Sportos ambícióit azonban hamarosan a környékbeliek is támogatni kezdik, karácsony este pedig az is kiderül, hogy mire készült heteken keresztül az öreg úr.

7. Hello, Mrs. Higgins!

A Woodie karácsonyi reklámjában egy idős hölgy mindennapjaiba pillantunk be, akit úgy tűnik, a környéken mindenki ismer. A mindennapi köszönések mellett pedig a lakók arról is gondoskodnak, hogy egy kis karácsonyi meglepetésben is része legyen.

8. Egy nem szokványos karácsonyi reklám

Végül pedig egy hirdetés azoknak, akik nem rajonganak a bűbájos-cukormázas karácsonyi filmekért. Ennek a papírtörlőnek a reklámja egy sokkal valóságosabb képet ad a karácsonyról, ami sok-sok-sok felfordulással jár. Valószínűleg amúgy ez minden idők legundorítóbb jeleneteit tartalmazó ünnepi kisfilmje, de hát, ahogyan az üzenet is szól: a karácsony egy káosz. De a mi káoszunk. Figyelem – tényleg csak erős gyomrúaknak ajánljuk!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»