A legkreatívabb lakberendezési tippek

A legkreatívabb lakberendezési tippek

Címlap / Otthon / Dekor / A legkreatívabb lakberendezési tippek

Elég egy jó ötlet és egy egyszerű megvalósítás ahhoz, hogy egyedivé tegyük a kül- vagy belteret.

Romantikus locsoló-váza

Kedves dísze lehet konyhánknak egy ilyen kreatív váza. Töltsük meg szezonális friss virágokkal. Jól mutat, ha a locsoló kellemes pasztell árnyalatú.

Stílusos párnákkal a hálószobában

A legegyszerűbb ágyneműt vagy ágytakarót is csodásan feldob néhány kreatív díszpárna. 

Sikkes ülőpárna

A nagymamától örökölt századeleji ülőalkalmatosságok egy kis újrafestéssel és ülőpárna cserével csodás ékei lehetnek ebédlőnknek. Ezekkel a fodros szélű kockás párnákkal autentikus vidéki sikk-hangulatot teremthetünk.

Spa hatású pihenőhely

Egy ilyen nyugtató azúrkék tapétával, pihenőággyal kellemes pihenő hangulatot kelthetünk. Ideális teraszra, de a nappali egy külön pihenésre szánt részére is.

Ebédlő zöldekkel

Ha egy ebédlőasztal épp nincs használatban, attól még nem érdemes dekorálatlanul, üresen hagyni. Díszítsük stílusos tányéralátétekkel és tányérba helyezett cserepes növényekkel, mellé pedig elhelyezhetünk asztalkendőt.

Praktikus gyerekszoba

Az emeletes ágy alatt kialakított dolgozósarok hangulatos búvóhely a kicsi számára.

Élénk színfoltok a hálószobában

Egy keskeny magas vázába szúrjunk élénk színekre festett árpa vagy búzaszálakat. Vékony dróttal megerősíthetjük a szálakat, így jobb tartása lesz a rögtönzött „csokrunknak”.

Tároló kosarak

Csavarjuk össze a közepes és kisméretű törölközőinket és tároljuk fonott kosarakban. Nemcsak mutatós, hanem praktikus megoldás a fürdőszobaitextíliák tárolásának.

Kerti békesarok

Kertünk az a hely, ahol szabadabbnak és relaxáltabbnak érezzük magunkat. Ezért teremtsünk egy olyan kreatív kertrészt, ahol minél több növénnyel és természetes anyaggal vonjuk körbe magunkat.
Az egyszerű kertifa és vasbútorzat, cserepes növények, zsalugáterek, kerti szobrok és egyéb díszek mind ezt a hangulatot hivatottak szolgálni.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást