Te is jártál már úgy, hogy bedobtál néhány szelet pirítóst a kenyérpirítóba, hamarosan viszont borzasztóan kellemetlen szag kezdett el terjengeni a konyhában? Ez leggyakrabban akkor fordul elő, ha nem tisztítjuk ki elég gyakran vagy megfelelően a kenyérpirítót, a levált morzsák vagy kenyérdarabkák pedig egyszer csak teljesen elégnek, ezzel elrontva azt a finomságot is, amit éppen sütni szerettünk volna. Szerencsére viszont van egy olyan módszer, amivel szinte biztos, hogy elkerülheted ezt a gyakori problémát.
2/7 Mi a legjobb módszer?
A kenyérpirítók felépítése eltérő, ezért mindig érdemes az adott modell használati útmutatójában utánanézni a konkrét tisztítási javaslatoknak, de természetesen vannak olyan általános tippek is, amelyeket mindenképpen érdemes lehet megfogadnod. Ilyen például az is, hogy a kenyérpirító tisztítását a legjobb, ha mindig a nap végére időzíted, így aztán ha következő reggel használni szeretnéd, már biztos, hogy száraz lesz. Ezen túlmenően pedig néhány egyszerű lépést kell csak követned a tiszta kenyérpirító eléréséhez.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!