Az 5 legjobb bakancslistás dolog – Ezeket te se hagyd ki

Az 5 legjobb bakancslistás dolog – Ezeket te se hagyd ki

Címlap / Életmód / Egészség / Az 5 legjobb bakancslistás dolog – Ezeket te se hagyd ki

Rengeteg dolog van az életünkben, amin nem változtathatunk. Ilyen például a szemünk színe, vagy a családunk. De azon változtathatunk, hogy milyen minőségű életet élünk. Ahogy a mondás is tartja: „nem az számít, hogy mennyi év volt az életedben, hanem mennyi élet volt az éveidben.” Ezért összegyűjtöttünk pár dolgot, amiket idős kora előtt mindenkinek meg kéne tennie legalább egyszer.

Legyél iszonyúan elszánt

Legyen szó bármiről, csináld igazi szenvedéllyel és soha ne add fel! Állj ki az igazadért és harcolj kitartóan azokért a dolgokért, amiket meg akarsz valósítani.

Mindegy, hogy a rasszizmusnak akarsz végetvetni, meg akarod menteni a delfin populációt vagy létre akarsz hozni egy sikeresen működő vállalkozást – a szenvedély lesz az, ami nélkül nem lehet végigcsinálni, és ami mindig is motiválni fog.

Marie Curie sem úgy kapott két Nobel-díjat, hogy egyszerűen csak szerette a kémiát, hanem arra tette fel az életét és maradandót alkotott.

Ússz meztelenül a világ legszebb tengereiben

Meztelenül bizonyára már te is fürdőztél este a Balatonban vagy a Dunában. 

Idézd fel, hogy mennyire más és szuper érzés, mint fürdőruhában.

Az, hogy nyílt színen mutatkozol ruha nélkül, eleve ad egy pluszt a dolognak, ha pedig a világ legszebb tengerpartjain veted magad így a hullámok közé, garantáltan maradandó élménnyel gazdagít majd.

Az álomnyaraláson ez kötelező, egy helyes pasival pedig felteheted a habot arra a bizonyos tortára is.

Váltsd valóra egy titkos gyerekkori álmodat

Legyen az bármi! De tényleg bármi!

Még ha felnőttként bénán is hangzik, emlékezz vissza arra, hogy gyermekkorodban mennyire vágytál arra a bizonyos dologra és valósítsd meg!

Hidd el, csodálatos érzéssel fog eltölteni, hogy az, ami gyerekkorodban olyan lehetetlennek tűnt, most megtörténik veled.

Húzz le egy terítőt egy hatalmas, nagyon szépen megterített asztalról, öltözz be egy igazi királylánynak, vagy menj világgá – úgy igazából. Kapcsold ki a telefond és utazz el oda, ahova már kisgyerekként is vágytál.

Legyen az bármi is, váltsd valóra!

Csinálj valami extrémet

Ejtőernyőzés, bungee jumping, sziklamászás vagy raftingolás…

Próbáld ki ezeket, vagy valami olyan extrém dolgot, amitől egy kicsit mindig tartottál, de mégis ki szeretted volna próbálni.

Hatalmas adrenalin löketet tud adni és biztosan életre szóló élményt fog nyújtani, amiről az unokáidnak is büszkén mesélhetsz majd.

Győzd le a félelmeidet és szerezz fantasztikus új élményeket!

Persze ne kísértsd a sorsot folyton, de néhány ilyen élmény bőven belefér, hogy igazán teljes életet élhess.

Ments meg egy állatot

Ez egy önzetlen és csodás dolog, amivel egy igaz barátot is kapsz magad mellé, aki ezért örökké hálás lesz neked és mindig feltétel nélkül fog szeretni.

Fogadj be egy kóbor kutyust vagy macskát, vagy hozz el egyet a menhelyről.

Erre a dologra mindig is büszke lehetsz majd, és sokat fog hozzátenni a személyiségedhez.

A legszebb dolgokat tényleg nem lehet pénzzel megfizetni, amit pedig egy ilyen kisállattól kaphatsz, arra örökké emlékezni fogsz majd.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!