Leghosszabb sztárházasságok

Leghosszabb sztárházasságok

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Leghosszabb sztárházasságok

A sok hollywoodi, botrányos válás mellett jó hallani olyan csillagokról is, akik komolyan gondolták házassági fogadalmukat, és már évtizedek óta kitartanak egymás mellett jóban, rosszban. Íme néhány példa az örök szerelemre a hírességek köreiben.

Kirk Douglas

A legendás, 95 éves Kirk Douglas-nek a házassága is legendás, ugyanis feleségét, Anne Buydens-t 58 éve vezette oltár elé. Érdekesség, hogy ez a színész második házassága, és valószínűleg az utolsó is. A pár 1953-ban találkozott egymással egy filmforgatáson, ahol szerelem volt az első látásra.
Igaz, Kirk ekkor még egy másik nővel már járt jegyben, de Buydens-szel egyszercsak megszöktek és elmentek Las Vegasba, ahol kimondták egymásnak a boldogító igent.

Larry Hagman

A Dallas rosszfiúját, Jockey-t alakító Larry Hagman és neje, a svéd Maj Axelson a Douglas házaspárhoz hasonlóan szintén 58 éve házasok. Ennek ellenére életük közel sem nevezhető irigylésre méltónak, ugyanis Hagman már ősidők óta az alkohollal, felesége pedig az Alzheimer-kórral küzd.
Szerelmüket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy bármi is történt és történjen, kitartanak egymás mellett. Maj-t pár éve Los Angeles-ben, egy magánklinikán kezelik, ezért Larry el is költözött kaliforniai otthonukból, hogy közel lehessen élete szerelméhez.

Julie Andrews

A muzsika hangja főszereplőjének ugyan nem ez az első házassága, de mostani férjével már 43 éve élnek boldog életet élnek. Blake Edwards-szal 1970-ben találkoztak egy világháborús film forgatása kapcsán. Állítása szerint a hosszú kapcsolat titka az, hogy fogadjuk el a hullámvölgyeket és azt, hogy a szerelem nem lángolhat mindig ugyanolyan intenzitással.
Ilyenkor gyakran mások elválnak, vagy máshol keresik a boldogságot, de szerinte ezeket az időszakokat túl lehet élni, ha mindketten egyformán küzdenek a házasság megmentéséért.

Steven Spielberg

A világ egyik leghíresebb filmrendezője 21 évvel ezelőtt vette el feleségét, Kate Capshaw színésznőt, aki a férfi kedvéért tért át a zsidó hitre.
Úgy néz ki, Hollywoodban az örök szerelmet legtöbbször másodjára találják meg, mivel ez nem az első házassága, viszont azóta is lángol. Spielberg összesen hét gyermek büszke apukája, ebből négy a sajátja, három pedig adoptált.

Danny DeVito

Az apró termetű színész Rhea Pearlman-t 1982-ben vette feleségül. Természetesen egy forgatáson ismerkedtek meg, és azóta három gyermekük is született. Szerelmük már 30 éve lángol, a barátaik szerint ugyanúgy imádják egymást, mint a kapcsolatuk elején.
Többször nyilatkozták, hogy a házasságuk titka a sok nevetés. „Mi mindig humorizálunk otthon, ezzel az összes vitát el tudjuk simítani”- árulja el a színésznő.

Meryl Streep

Meryl Streep az a hollywoodi csillag, kinek magánéletéről szinte semmit sem tudunk. Talán ezért is működik már 34 éve házassága a szobrász Don Gummer-rel.
Három gyermekük született, és szerintük kapcsolatuk azért állja ki az idő próbáját, mert nem akarják egymást birtokolni, így mindketten meg tudják őrizni függetlenségüket.

Dustin Hoffmann

Ritka az, amikor egy civil és egy hollywoodi csillag egymásra talál, és boldog házasság kerekedik ki belőle. Pedig ez történt az Esőember főszereplőjével és Lisa Gottsegen-nel, akik 31 éve írták alá a házassági papírokat.
A hölgy amellett, hogy ügyvédként dolgozik, nemrég elindított egy kozmetikai céget is, tehát világsztár férje mellett el sem gondolkozott azon, hogy élje a kitartott nők életét.

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!