Ez a 6 leggyönyörűbb szájceruza+rúzs kombó idén, amivel hangsúlyozhatod az ajkaid

Ez a 6 leggyönyörűbb szájceruza+rúzs kombó idén, amivel hangsúlyozhatod az ajkaid

Címlap / Stílus / Arc / Ez a 6 leggyönyörűbb szájceruza+rúzs kombó idén, amivel hangsúlyozhatod az ajkaid

Kizárt dolog, hogy ne futottál volna bele a social médiában olyan tartalmakba, ahol szinte le se tudtad venni a szemeid néhány csodásan szép szájfestésről. Ezek között a legtöbb valószínűleg valamilyen tuti “lip kombó” lehetett. Bármilyen két vagy több ajaktermék csoportja kombinációnak számít, és innentől kezdve szinte bármi megengedett. A szájceruza, rúzs, ajaktinta, szájfény mind ide tartoznak. Ha ez a teljes szabadság inkább ijesztőnek tűnik, mint felszabadítónak, ne aggódj, összegyűjtöttünk neked 6 ajakkombinációt, hogy inspirációt adjunk és segítsünk neked.

Bár a szájceruza és rúzs kombó terén a lehetőségek szinte végtelenek, van néhány alapvető szabály, amelyek segítenek a tökéletes, tartós végeredmény létrehozásában. Christelle Ewa, egy párizsi sminkmester azt javasolja, hogy kezdjünk a szánk előkészítésével. Ewa azt ajánlja, hogy használjunk ajakmaszkot vagy testesebb balzsamot a  hidratálására, de megjegyzi, hogy az ajkaknak maradványoktól mentesnek kell lenniük, mielőtt bármilyen színt használnánk. Ha aggódunk a tartósság miatt, azt tanácsolja, hogy használjunk egy kevés alapozót vagy primert, hogy csökkentsük a kenődést és extra tapadást biztosítsunk a termékeknek. Ezután érdemes egy szájceruzát használni, hogy meghatározzuk az ajkak alapvonalát és előkészítsük őket a további termékek alkalmazására.

A szájceruzák manapság általában hosszan tartó formulákkal készülnek, így szinte pajzsként akadályozzák meg a rúzs elkenődését,” mondja Ewa. „Emellett könnyebb kitölteni egy már formázott ajkat”-teszi hozzá. Miután felvitted vagy kiválasztottad a szájceruzát, ideje átgondolni, hogyan fejezd be a sminket. Ewa először egy adott végeredményt keres, mielőtt kombinálná a termékeket egymással. Például egy sötétebb ceruza használata a világosabb rúzs előtt segít dimenziót adni, egy szájfény pedig teltebb ajkak illúzióját keltheti. Ha extra különlegességet szeretnénk, próbáljuk ki az ombre hatást.

Válasszunk olyan árnyalatokat, amelyek eléggé különböznek ahhoz, hogy a két szín még összemosás után is megkülönböztethető legyen. Most, hogy teljesen felkészült vagy a szájceruza rúzskombók világára, ideje létrehoznod a sajátodat. Akár valami természetes, 90-es évekbeli, vagy teljesen új stílusra vágysz, olvass tovább, hogy megismerj néhány lenyűgöző terméket!

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/6
Következő»

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!