Legging börze: 5 darab ami egyszerre csinos és kényelmes is

Legging börze: 5 darab ami egyszerre csinos és kényelmes is

Címlap / Stílus / Divat / Legging börze: 5 darab ami egyszerre csinos és kényelmes is

A leggingek a szekrényünk alapdarabjaivá váltak, az utóbbi évben pedig aztán pláne felváltották a korábban megszokott hétköznapi ruháinkat. Még a farmerünk helyett is szívesebben csusszanunk bele néha egy kényelmes és csinos darabba.

Míg korábban a leggingeket csak az edzőteremben és az otthonunk négy fala között viseltük, az elmúlt pár évben a legnagyobb divatmárkák, stylistok, sztárok bebizonyították, hogy bátran kimerészkedhetünk benne az utcára is. A leggingek így hatalmas nagy kedvencekké váltak, amin egyébként nem lepődünk meg, hiszen kényelmesek, csinosak és könnyen variálhatóak, tehát tényleg multifunkcionális darabok. 

2020 még közelebb hozta hozzánk őket, hiszen kényelmes viseletet nyújtott otthonra, de ahhoz az egy-két elintéznivalóhoz is tökéletesen megfelelt, amiért néha napján elhagytuk az otthonunkat. Tehát ha eddig szerettük, most aztán tényleg kulcsdarabként használtuk a ruhatárunkban.

A leghíresebb divatházak kollekciójában is megtaláljuk már őket, az Yves Saint Laurent, de például a Mary Kate és Ashley Olsen által alapított The Row is reflektorfénybe hozta ezeket a szuper darabokat. 

Bár a mintás nadrágok szórakoztatóak, és a The Row is egy világosabb verzióval jött ki, ha biztosra akarunk menni, mi inkább a sötétebb (fekete, khaki, barna) vagy maximum a testszínű árnyalatot választanánk.

Remekül mutatnak a nagykabátokkal, a kötött pulcsikkal, de az oversize pulóverekkel is, azért arra figyeljünk, hogy mindig valami hosszabb felsőt válasszunk mellé – kivéve, ha sportszettként viseljük. Na nézzük, mi miket találtunk az itthoni kínálatban.

Műbőr legging

Az idei év nagy slágere a műbőr. Ezt a darabot egész nap szívesen viseljük, mert kényelmes, sztreccs és még a dereka is gumis. Válasszunk hozzá egy magassarkút és egy csinos blézert, ahogy az Yves Saint Laurent kifutón is tették és még akár egy tárgyalásra is elmehetünk benne. 

Inspiráció

 

Itt beszerezheted

Földszínek

A bőr hatású leggingeket nemcsak feketében, hanem akár például barnában is beszerezhetjük. A jó benne, hogy egy magassarkú csizma, de egy hófehér bakancs is nagyon jól mutat hozzá, ha meg akarjuk törni a téli szürkeséget. 

Inspiráció

 

Itt beszerezheted

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»