VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?
Desszertjeimben szívesen látott vendég nem csak a gyümölcs, de a fagylalt is. Ilyen ez a mai is, mindkettőt tartalmazza. Nektarinnal készült. A nektarin fogyasztása kúraszerűen is ajánlott. Heti 1-2 kg elfogyasztásával feltölthetjük szervezetünket a téli hónapokra vitaminokkal és ásványi anyagokkal is.
Hozzávalók:
- 10 dkg darált keksz
- 2 dkg vaj
- 0,5 l tej
- 25 dkg ricotta
- 2 szép nektarin
- 1 csomag főzhető karamellás puding
- 5 dl tej
- 7 szem édesítő tabletta
- fagylalt a tálaláshoz
Elkészítés:
A vajat megolvasztjuk, hozzákeverjük a darált kekszet. Összeforgatjuk a tejjel.
Egy őzgerincformát folpackkal kibélelünk úgy, hogy végei minden oldalról legalább 10 cm-re lelógjanak.
A kekszes masszát a folpackkal bélelt őzgerincformába nyomkodjuk egy kanál segítségével.