Mit látsz az álmaidban? Ilyen állat lehettél előző életedben

Mit látsz az álmaidban? Ilyen állat lehettél előző életedben

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mit látsz az álmaidban? Ilyen állat lehettél előző életedben

Álmainkban sokszor a napközben bennünket foglalkoztató gondolatok, egy könyv vagy egy film képei térnek vissza, de vannak olyan álomképek, amelyek időről időre feltűnnek, és akár egész életünkben végigkísérnek. Egyesek szerint ezek homályos, tudat alatt megőrzött emlékképek az előző életünkből. Tudd meg, a tieid mit árulnak el rólad!

Repülés – madár

Ha álmaidban gyakran suhansz a város vagy éppen az érintetlen táj felett, lehet, hogy előző életedben madárként hasítottad az eget. Valószínűleg most is fontos számodra a szabadság, nehezen bírod a kötöttségeket és hajlamos lehetsz a szorongásra a zárt tereken.
Akkor érzed a legjobban magadat, ha a szabadban lehetsz, a friss levegőn – ilyenkor minden gondodról elfeledkezel, és úgy érzed, újjá születsz.

Futás – őz

Ha gyakran rohansz álmaidban, de azt pontosan magad sem tudod, hogy miért futsz, lehet, hogy őz vagy gazella voltál, aki a menekülés miatt is sokat szaladt, de csoportban is gyakran közlekedett így. Jellemző rád a kecsesség és a finomság, de kissé bizalmatlan, félénk természet vagy, aki nem könnyen bízik meg az idegenekben.
Nem viseled jól a stresszt vagy a környezeted változásait, viszont gyakran előnyödre fordítod azt a képességedet, hogy képes vagy megérezni mások hangulatát.

Víz – macska

A vízbeeséssel, víztől való félelemmel, de érdekes módon az úszással kapcsolatos álmok is jelezhetik azt, hogy valamelyik korábbi életedben macskaként éltél ezen a földön.
Aki egykor macska volt, emberként is szívesebben hallgat az ösztöneire, éppen ezért nem fog mindenki szeretni, és te sem érzed úgy, hogy szükséged van mindenki társaságára, aki viszont közel áll hozzád, az tudni fogja, milyen csodálatos, összetett és szabad személyiséged van.

Keresés – kutya

Ha álmaidban gyakran keresgélsz valamit, kutatsz valami után, az azt jelezheti, hogy egy korábbi életedben kutya voltál. Ezért valószínű, hogy most is nagyon hűséges vagy, kitartasz azok mellett, akiket a bizalmadba fogadtál, és igazi mókamester vagy, aki gyorsan túllendül az élet nehézségein, és másokat is képes felvidítani.
Ugyanakkor nem vagy egy vezéregyéniség, jobban szereted, ha világosan megmondják, mit várnak el tőled, mintha neked kell megalkotnod a szabályokat.

Agresszió – nagymacska

Aki gyakran álmodik verekedéssel, küzdelemmel, esetleg harapásokkal, az előző életében oroszlán vagy tigris lehetett, aki így rendezte el a hatalmi vitákat. Megjelenésedben most is van valami méltóságteljes, és a türelem nem a legnagyobb erényed.
Nem szereted a hosszú, filozofikus vitákat, legszívesebben percek alatt tisztába tennéd a kérdéseket, hogy ne kelljen hetek múlva is azokon rágódnod. Bár képes vagy a kemény munkára, az élet élvezetét sem veted meg, igazi hedonistaként imádod a finom ételeket és a puha, kényelmes fekvőhelyeket.

Tükör – majom

A főemlősök azok az állatok, akik génjeiket tekintve legközelebb állnak hozzánk, mégis még igazi ösztönlények – ha gyakran álmodsz tükörrel, az utalhat arra, hogy korábbi életedben is a mostani, emberhez közeli lényként láttad magadat. Azok, akik egy korábbi életükben majomként éltek, kreatív, gyorsan gondolkodó emberek, akik számára fontos a közösség, amihez tartoznak.
Ha gyorsan kell cselekedned, percek alatt képes vagy megoldást találni bármilyen kérdésre, de ha időd engedi, szívesebben elmélkedsz a lehetőségeken a magad csendességében.

Fény – gyík

A fény, vagy a nap képe azokat kísérti, akik egykori életükben gyíkként töltötték napjaikat a földön. Ezek az okos kis állatok rendkívül kíváncsiak, ezért te is hajlamos lehetsz rá, hogy akár olyan helyzetekbe is belemenj, amikről tudod, hogy veszélyesek, csak hogy megtudd, mi van a falon túl.
Lehet, hogy nem úszod meg mindig ép bőrrel, vagy sebzetlen szívvel, de általában nagyobb baj nélkül esel túl a kalandokon, mert fürge és gyors észjárású is vagy.

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!