Divat / Stílus

6 online divatüzlet, ahol szuper stílusos ruhákat találsz, elérhető áron

6 online divatüzlet, ahol szuper stílusos ruhákat találsz, elérhető áron

boohoo.com

A Boohoo-n az árak sem túl drágák, se nem túl olcsóak, bár mint mindenhol, itt is kifoghatsz nagyon kedvező árú termékeket. Megbízható webshopról beszélhetünk, hiszen több, mint 10 éve működik, és a cégtulajdonosok már 2016-ban is 1000 alkalmazottat foglalkoztattak.

További extra, hogy a portálon, közösségi médiában rendszeresen találsz kedvezményes kuponkódokat, amiket aztán felhasználhatsz a vásárlás során – így legalább a postaköltség árát megspórolhatod! Bár, mivel Európában működik az üzlet, a szállítás díja sem eget rengető.

prettylittlething.com

A Prettylittlething webshopban is megtalálsz mindent, amire az egyedi megjelenéshez szükséged lehet. Méret szerint válogathatsz a cipők, ruhák között, de persze a kiegészítők, a táskák, és persze a szépségápoláshoz szükséges holmik sem hiányozhatnak a kínálatból.

A szállítást illetően 5-10 munkanappal számolgatsz, és 7 fontot kell fizetned a postaköltségért. Ez nem feltétlenül a legolcsóbb, de ha több mindent rendelsz, esetleg összeállsz néhány barátnőddel, akkor egyértelműen megéri.

marketplace.asos.com

A Marketplace már nem egy közismert webshop, legalábbis hazánkban. Ennek előnyét érdemes kihasználnod, hiszen így még egyedibb és különlegesebb ruhákat szerezhetsz be magadnak.

A shop magáról úgy nyilatkozik, hogy náluk találod meg a legdögösebb, új márkákat, és ők azok, akik az utánozhatatlan, vintage butikok kínálatának is otthont nyújtanak. Külön válogatsz a férfiaknak és nőknek szóló termékek között, akár 70% kedvezménnyel a nagy akciók keretében. Ugyan a weboldal nem a legmodernebb, a keresője tökéletesen működik, tehát egy próbát érdemes tenned vele.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást