A közös nyaralás veszélyei

A közös nyaralás veszélyei

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / A közös nyaralás veszélyei

A közös nyaralás egy feledhetetlen élmény lehet számunkra és a párunk számára is, azonban érdemes pár dologra odafigyelnünk, hiszen az álomnyaralás könnyen a legrosszabb rémálmunkká válhat. Mire érdemes fokozottan figyelnünk? A következő cikkünkből megtudhatod.

Ez már túl sok(k)!

Rengeteg pár összeveszik egymással a nyaralás alatt. Miért van ez és hogyan kerülhetjük el? Az ok egyszerű, hiszen igaz az a mondás, hogy „Lakva ismerszik meg az ember.”, tehát pár nap együttlét után, akár elegünk is lehet a másikból. Az együtt töltött idő szép és jó, azonban a közös nyaralás során tartó állandó együttlét állandó alkalmazkodást és megfelelést jelent számunkra és másik számára is, éppen ezért könnyebben kirobbanhatnak az indulatok. Ilyenkor már a legapróbb dolgok is bosszantóvá válhatnak, de van megoldás.

Ne felejtsük el, hogy mindkettőnknek szükségünk van magánidőre, amikor egy kicsit magunkra figyelhetünk, és nem kell megfelelnünk a másiknak. Építsünk be a nyaralás során ilyen perceket, amikor nem lógunk a másikon és ez fordítva is legyen igaz. A pár külön töltött perc biztosan meghálálja majd magát, hiszen ezáltal kevésbé robbanhatnak ki az apró kis nézeteltérések.

Közös tervezés

A közös tervezéssel nem csupán egy jó programot csináltok magatoknak, de elkerülitek azt helyzetet, hogy a nyaralás alatt zördüljetek össze azon, hogy mit is csináljatok. Érdemes ezért még otthon utána nézni a lehetőségeknek és még a csomagolás előtt megegyezni, hogy melyek azok a programok, amelyet mindketten élveznétek.

Természetesen lehet a listán egy-két külön terv is, de ezek alapuljanak a közös megegyezésen és ne legyenek belőle hisztik, hogy azt a fél órát vagy órácskát éppen külön töltitek. Különbözőek vagytok, éppen ezért nem feltétlen egyezik mindig az, hogy mire vágytok a nyaralás során, éppen ezért úgy tervezzetek, hogy mindkettőtök számára élvezetes lehessen ez a pár nap kikapcsolódás.

Álomképek eloszlatása

Számos olyan elképzelésünk van a közös szabadságról, ami tönkreteheti a nyaralást. Ezekkel számoljunk le minél hamarabb. Nem kell állandóan együtt lenni, ha ő felfedezné a környező falvakat, amíg te a napon sütteted a hasad, akkor egy nap ez belefér, hiszen sokkal jobb, mint egy veszekedés után duzzogva várost nézni, vagy napozni. Néha nyugodtan engedd el, hiszen nem vagytok összekötve.

Az állandó beszélgetés helyett pedig néha jobb a csend, persze az első napokban valószínűleg rengeteget fogtok beszélgetni, hiszen a hétköznapok során nem tud mindent megbeszélni az ember, de utána ne érezd kellemetlennek a csendet és ne hozz fel csak azért semmitmondó témákat, hogy beszéljetek valamiről, tanuld meg élvezni a csendet is.

A nyaralás persze a feledhetetlen szeretkezésekről is szól, azonban ne várjuk azt a párunktól, hogy állandóan körülzsongjon minket és állandóan csókokkal halmozzon el, hiszen neki is szüksége van a pihenésre, egy kis pihenő után pedig még nagyobb energiával vethetitek bele magatokat egymás szeretgetésébe.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!