7 körömlakk szín, aminek egy férfi sem tud ellenállni

7 körömlakk szín, aminek egy férfi sem tud ellenállni

Címlap / Stílus / Test / 7 körömlakk szín, aminek egy férfi sem tud ellenállni

Tűzpiros

Bár ez a szín meglehetősen kirívónak tűnik, igazából a szexualitást jelképezi, így eleve csáberővel bír. Fantasztikusan mutat laza és elegáns ruházattal egyaránt, de igazi „párja” a kis fekete ruha, illetve a nadrágkosztüm. Egyáltalán nem muszáj hasonló árnyalatú rúzzsal kombinálnod, ha esetleg túl soknak érzed a dupla pirulást. Rövidebb körmökön jobban mutat, és divatosabb is.

Piros körömlakk
istockphoto

Korall

A korall egyszerűen mindenhez illik, ráadásul vonzza a pasik tekintetét. Választhatsz visszafogottabb vagy neonos változatot is – a lényeg, hogy illeszkedjen a bőrtónusodhoz a végeredmény. Nagyon világos bőrhöz inkább a természetes variáns passzol, míg a kreolhoz inkább a neon.

A korall titka, hogy egyszerre feltűnő és visszafogott!

Smaragd

Vacsorás randira vagy bármilyen kiöltözős eseményre tökéletes választás, mivel optikailag elképesztően feldobja a megjelenésed és kiemeli a ragyogó bőröd. Sötét és világos ruhaösszeállítás mellett is kiválóan működik – még azok a férfiak is észrevesznek majd, akik egyébként talán nem tennék. Arany kiegészítők illenek hozzá a leginkább.

Púderrózsaszín

Ez a visszafogott rózsaszín árnyalat leginkább a púderre vagy a balerinák cipellőjére hasonlít. A lehető legtermészetesebb módon kölcsönöz egészséges fényt és egyenletes színt a körmeidnek, így tökéletes a visszafogottabb stílusú nőknek. Előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen munkahelyen vagy akár vizsgaszituációban is hordhatod, hiszen nem ellenkezik semmilyen dress code-dal.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást