Szerelem / Párkapcsolat

4 kínos sztori az első alkalomról: rosszabbak, mint a tied!

Lássuk be, vannak dolgok, amiket az ember nem nagyon tud elképzelni, amíg ki nem próbálja. Arról a bizonyos első alkalomról is sokféle elképzelése van az embernek, ami aztán viszonylag ritkán teljesedik be. Örülünk, hogy ezeknek a történeteknek a szereplői ma már nevetnek a kezdeti ügyetlenkedésen, és reméljük, azóta sokkal jobb tapasztalataik vannak már.

Reflexek – Fanni, 28

„Mindketten tapasztalatlanok voltunk, és egyszer, amikor kettesben maradtunk náluk, a levegő kezdett felforrósodni, én meg úgy gondoltam, ez jó alkalom arra, hogy csináljuk valamit, ami már tényleg majdnem szex – nem megyek bele a részletekbe, legyen elég annyi, hogy sosem volt szokásom magamat hánytatni, fogalmam sem volt róla, hogy milyen könnyű elérni azt a pontot a mandulád környékén, ami azonnal kiváltja a reflexet.

Nem az volt a legrosszabb rész, hogy lehánytam kicsit, hanem, hogy mikor felugrottam, hogy kiszaladjak a fürdőszobába, még meg is rúgtam a térdemmel.

Utána megbeszéltük, hogy a filmekben ez nem egészen így szokott kinézni.”

Kisöcsi – Edit, 25

„Mindketten a szüleinknél laktunk, így az első alkalomra is így került sor. Az akkori barátom a kisöccsével volt otthon, aki viszont belemerült a videójátékokba, úgyhogy mi meg bementünk a szobába, és valami másba merültünk el.

Olvastad már?  3 póz amit ki kell próbálnotok, ha kezdene ellaposodni a szex

A kiskrapeket soha el sem lehetett rángatni a képernyő elől, de akkor persze felállt, és bejött a szobába – éppen annyi időnk volt, hogy magunkra rántsuk a takarót.

Mikor megkérdezte, mit csinálunk, azt mondtuk, hogy lefeküdtünk, mert fáradtak vagyunk. Szerencsére volt annyira ártatlan, hogy elhitte a dolgot, viszont elkezdett beszélgetni, és bent volt kb.10 percig. Ez azt jelenti, hogy a szüzességem elvesztésének folyamatát megszakította egy 10 évessel folytatott párbeszéd a Minecraftról.”

Aranyhal – Anna, 30

„Az egyik szobatársam a kollégiumból hazament, a másik pedig átment a szomszédos szobába, amivel közös előszobát és fürdőt használtunk, és akiknek volt egy szabad ágya. Így a pasim nálam tudott aludni, és megtörtént a dolog.

Amikor vége lett, felkelt, hogy hozzon zsebkendőt, és közben lefejelte az ágyam fölötti polcot, amin egy akvárium volt, benne az aranyhalammal.

A polc leesett, az akvárium vízzel, kavicsokkal és hallal együtt az ágyra, meg rám zuhant, a többiek a másik szobából meg átrohantak a robajra, mert azt hitték, hogy valami baj van – mondjuk volt is, de a jelenlétük ezen nem sokat segített.

Olvastad már?  5 dolog, amit a pasid szeretne, ha tudnál a szeretkezésről

Egy romantikus összebújós ölelkezésnek jobban örültem volna, de legalább a hal túlélte a dolgot, így végül is mondhatjuk, hogy happy end lett a történet vége.”

Melltartó – Éva, 34

„Egy romantikus étteremben voltunk előtte vacsorázni, és egy nagyon szűk ruha volt rajtam. Azt gondoltam, szexi lesz, ha lassan táncolva a háttérben szóló szexi zenére úgy veszem le a melltartómat, hogy csak kihúzom a ruha alól.

Most már bénának hangzik, de 19 évesen, fejben jó ötletnek tűnt. Az lett a vége, hogy a kis fém résszel úgy végigszántottam a karomat, hogy eleredt a vérem, ami némileg lelassította a dolgokat. A gyors elsősegély után szerencsére visszatért a hangulat, és minden rendben ment tovább, de máig látszik egy halvány, vékony, fehér vonal a karomon, ami arra emlékeztet, hogy ne akarjak olyasmiket csinálni, amik csak a tévében működnek.”