Életmód / Ezotéria

Kínai horoszkóp 2012 – a Sárkány éve

Kínai horoszkóp 2012 – a Sárkány éve

Tudd meg, hogy a Te kínai állatövednek milyen jövőt jósol a kínai horoszkóp a 2012-es évre. A Sárkányt egyébként a szerencse és intenzív erő szimbólumának tartják. Minden állatöv számára ez az év tele lesz titokzatos, váratlan és emlékezetes pillanattal.

Patkány 2012-es kínai horoszkóp

A Patkány jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008A Sárkány éve nyugalmat és boldogságot hoz a Patkány számára. Optimizmusának és merészségének köszönhetően sikeres időszak vár rá. A legnagyobb sikereket üzleti, vállalkozói, kereskedelmi tevékenységekben tudja elérni, de a kultúrában és művészetben is jeleskedik.A Patkány mindig fenntartja a jogait, nem szeret mások elvárásaihoz alkalmazkodni, saját meggyőződése szerint cselekszik. A 2012-es évben a patkány karrierjében magasabb szintre tud lépni. Az év elején régi problémát kell megoldania, különben a jövőben nem lesz képes előre lépni. Távol tartja magát a kétes üzletektől és csalástól. Kecsegtetni fogja egy jogellenes pénzszerzési módszer, de ennek ellenáll, mert ez pályafutásának végét jelentené. Az év kezdete intenzív, kemény munkával fog telni, majd az év második felében új projektek kidolgozásában és elterjesztésében fog munkálkodni.A Patkány magánélete ebben az évben háttérbe szorul, mert a munka vonja el minden figyelmét. Élettársa érzéseit ezért hajlamos figyelmen kívül hagyni. Impulzív személyisége miatt a vele való kapcsolat első látásra ideálisnak tűnhet az ellenkező nemnek. Az év második felében jobban ki fogja mutatni szeretetét és egy kisebb romantikus kalandban is lesz része.

Bivaly 2012-es kínai horoszkóp

A Bivaly jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 A kemény munkától nem fognak megijedni a Bivalyok, kötelezettség vállalásuk és kitartásuk példaértékű. Az év elején előreláthatatlan nehézségekkel fog megküzdeni a Bivaly, de rugalmas munkavégzési módszerei miatt hatékonyan túljut mindezen. A Bivaly 2012-es munkáját misszióként fogja fel, ünnepélyesnek és fontosnak tartja minden tevékenységét. Egy képzésben vagy tanfolyamon is részt fog venni ebben az évben, hogy kedvezően tudja venni a munkahelyi változásokat. A munkanélküli Bivalyok ebben az évben munkát fognak találni, vagy a már dolgozók új, váratlan és hízelgő munkaajánlatot kapnak. A magánvállalkozó Bivaly új trendet fog felfedezni az üzleti életben, ezért átszervezi, felújítja vállalkozását. Ebben az évben a Bivaly óvatos lesz pénzügyeiben, semmit sem bíz a véletlenre, mindent előre megszervez és eltervez. Az év eleji hajtás után a nyári időszak lelassulást hoz szakmai téren, ezért úgy érezheti a Bivaly, hogy munkája nem hatékony. Ősszel egyértelmű lendületre kap a Bivaly és jelentős tőkére tesz szert. A kapcsolatok fejlődését pozitívan befolyásolja a 2012-es év. Az esetleg felmerülő bajok egyetlen oka a Bivaly változó hangulata, amelyhez párja nehezen alkalmazkodik. A tavasz csendesebb időszak kapcsolatok terén, ebben az időszakban a Bivalyok megtalálhatják lelki társukat. Nyáron konfliktusok és veszekedések várnak kapcsolataikban, ezért szükség lesz a Bivaly nyugodt visszafogottságára. Ebben az évben fontos döntéseket hoznak a Bivalyok személyes életüket illetően.

Tigris 2012-es kínai horoszkóp

A Tigris jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 A Tigrisek elemükben fogják érezni magukat a 2012-es évben, hiszen szeretik a tevékenységeket magas intenzitáson művelni, örömmel veszik a provokálást, az új lehetőségeket, ahol megmutathatják képességeiket. A Tigrisnek nehéz éve volt 2011-ben, kénytelen volt alkalmazkodni az idő nehéz áramlásával. Ebben az évben azonban kevesebb munkával is eredményeket és sikereket tud elérni. Ennek az állatövnek a képviselői oda kell figyelniük, hogy minden lépésüket gondosan meg tudják tervezni, ellenkező esetben a gondatlan előkészületek miatt tönkre mehet egy munka. Pénzügyei teljességében saját aktivitásától függnek. Az év gégére sokkal jobb anyagi helyzetbe kerül, mint azt év elején gondolta volna. Gyorsaságának és rugalmasságának köszönhetően a Tigris sikeres és tisztességes tranzakciókban vesz részt, ahol elnyeri méltó osztalékát. Erre az évre igaz lesz a mondás, “egy fecske nem csinál nyarat” – a Tigris is tisztában van, hogy önerőből nem képes elérni céljait, ezért munkájába megbízható munkaerőket is bevon. Az év eleji sikerek után még korai örülni, mert a fejlődés még rengeteg munkát igényel és hosszú évekig eltarthat. Ősszel rendkívül aktív időszak kezdődik a Tigrisek számára, amikor a munkát már nem fogja egyedül bírni. Az év végén összetett pénzügyi kérdéseket kell megoldjon, ezzel lapozva meg a jövőbeli jómódot. Kapcsolatok terén a 2012 kedvező év lesz szerelmi fejlődés terén. A Tigrisek érzik, hogy figyelniük kell élettársukra és fejleszteniük kell kapcsolatukat. A vitákat könnyen rendezni tudják majd. Tavasszal és nyáron erősödnek majd az érzelmek, míg ősszel kisebb érzelmi szakadék alakul ki a párok közt, a Tigris nagy intenzitású munkájának következtében.

Nyúl 2012-es kínai horoszkóp

A Nyúl jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 A Nyulak számára kedvenc évük lesz a Sárkány éve. Közel sem fognak annyi problémával találkozni, mint az előző évben, ellenben sikereket tudnak elérni, ha akarnak. A Nyúl sikeresen korrigálja a tavalyi év hibáit és megtanul megbirkózni a nehézségekkel. Alkalma lesz reflektorfénybe kerülni. Ebben az évben megpróbálja rendezni saját ügyeit és másoknak is segít, erős kapcsolatokat épít ki és szilárd alapokra helyezi családi életét. Ha szeretné, elérhetne magasabb társadalmi pozíciót is, de számára fontosabbak lesznek a családi kapcsolatok és az anyagi bázis. A Nyúl soha nem szegény, alacsony jövedelemből is királyként képes élni, könnyedén biztosítani tudja családja igényeit. Mivel könnyű év elé néz, a Nyúl megtapasztalja a siker euforikus érzését is. Minden cselekedetét előre megfontolja, ha valamiben bizonytalan, inkább visszavonul és csendben kitanulja a problémás témakört. Az év elején meginog bizalma egy munkatársában. Óvakodik a spontán döntésektől, mert ezek rossz irányba terelheti a történéseket. Tavasszal nőni fog a Nyúl vitalitása. Nyáron rutin munka és alacsony szellemi kihívások várják őt, de a Nyúl tudja, hogy ezen a perióduson is át kell esnie. Az ősz intenzívebb munkát és több kommunikációt hoz – ez az időszak a jó szerződések és tárgyalások számára. Az év elején a Nyúl magánélete zaklatott lesz. Ingerlékenysége és türelmetlensége, amelyet elfolyt szakmai életében a párjával szemben nyilvánul meg. Az első konfliktus után a Nyúl változtat magatartásán és nagyobb odafigyeléssel lesz családja iránt. Ősszel egy végzetes találkozásra kerül sor, amikor könnyed flörtölésre és romantikus kalandra nyílik kilátás.

Sárkány 2012-es kínai horoszkóp

A Sárkány jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 Bár 2012 a Sárkány éve, ez az időszak számára csomó problémát fog hozni. Az állatöv szülötteinek nagyobb felelősséget kell vállalniuk, nem maradhatnak távol a bonyolult ügyektől és nehézségektől. Vállára sok munka nehezedik. Fenn áll a lehetősége, hogy túlbecsüli saját erejét és nem tud megbirkózni magas ambícióival és terveivel. Bizonyos aktivitásokban a Sárkány marad az örök győztes, és minden esélye megvan a sikerekre. Ennek az állatövnek a képviselői mindegy milyen vállalatnál is dolgoznak, mindenhol reflektorfénybe kerülnek, különösen ahol kreatív, kulturális és tömeges tevékenységek vannak. Kommunikációs területen a Sárkány rengeteg új kapcsolatot fog ebben az évben kiépíteni, barátokra és partnerviszonyokra tesz szert. Extrovertált természete azonban rosszindulatú, kétszínű embereket is bevonz. A nehézségekre tekintsen úgy, mint tapasztalat szerzés és ne engedje, hogy az apró sikertelenségek letörjék lendületességét. A Sárkányok szeretik a külsőségeket, mint a hangzatos szlogenek, bannerek, maszkok, azonban több figyelmet kellene szenteljenek a munka mélységeire, a tervezésre és alaposságra. Az év elején a Sárkány tele lesz erővel, energiája gyakorlatilag kifogyhatatlan, ez lehetővé teszi, hogy aktívan részt vegyen munkájában. Az tavasz lesz a legszerencsésebb időszaka, ekkor fontos döntést hoz, amely pozitívan hat életére. Vigyáznia kell, hogy túlzott diktatórikus magatartása ne vezessen konfliktusokhoz. Nyáron magasabb pozícióba kerül vagy anyagi jutalomban részesül. A nyár nyugodtabb időszak lesz, ősszel azonban nagy szerepet kap kommunikációs készsége. Magánéletében a Sárkány otthon-központú lesz. Szívesen vesz ajándékot családtagjainak, barátainak, rokonainak. Tavasszal feszült lehet partneri kapcsolata, mivel a Sárkány aktívabb életvitelt szeretne. Az év további részében erősödik szerelmi kapcsolata, sikeres családi szerepet fog betölteni.

Kígyó 2012-es kínai horoszkóp

A Kígyó jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013 A Kígyó ügyesen kikerüli a 2012-es év nehézségeit – tudja, hogyan kell nyugodtan dolgozni, jól megtervezett módon, finom intuíciója és természetes bölcsessége megvédi a váratlan gondoktól. Ő szereti a dolgokat a mélyükről tekinteni, több szempontból is megközelíteni. A Kígyó személyiségénél fogva megpróbálja megfontolni az összes lehetőséget, hogy a legjobban tudjon kikerülni a dolgokból és a legnagyobb előnyt tudja biztosítani saját maga számára. Az év elején a helyzet kedvező lesz a Kígyók számára, némi sikert érnek el a munkában és előrelépnek egy régen félretolt ügyben is. Jó elemzőképességének köszönhetően jól helyt fog állni a tavasszal jelentkező munkahelyi konfliktusok, pletykák és intrikák kereszttüzében. A Kígyónak semlegesnek kell maradnia és nem reagálni a terméketlen és felesleges felhívásokra. A tavasz végére új munkalehetőségre nyílik alkalom. Nyáron elégedettek lesznek a Kígyók, az ügyek nyugodtan folynak saját medrükben. A Kígyó jó stratéga, mindig ki tudja választani a megfelelő kulcsot a különböző zárakba, de a kapcsolatokat illetően meglehetősen nehézkesen kommunikál. Vigyáznia kell, mert tudálékosságával és önzőségével tönkretehet egy ígéretes projektet. A 2012-es év őszén csendes időszak kezdődik, amikor több ideje lesz a Kígyónak a pihenésre. Személyes életét a kényelem és a nyugalom jellemzi. Bájos, vonzó személyisége könnyen talál társra. A házas, vagy már párban élő Kígyók váratlan, kellemes hírt kapnak egy szerettükről. Megerősítik kapcsolatukat partnerükkel, vigyáznak szerelmükre és segítenek azokon a szeretteiken, akik rászorulnak.

Ló 2012-es kínai horoszkóp

A Ló jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1918, 1930, 1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014 A 2012-es évben a Ló szellemileg teljesen rá lesz hangolódva a Sárkány évére és mindenre, ami ezzel jár: mozgalmas változások, felvonulások, fesztiválok, energikus megnyilvánulások. Az állatöv képviselői nem kell megosszák energiáikat sokféle tevékenységnek, elegendő ha a legtermékenyebbet kiválasztják és annak szentelik idejüket. A Lovak, természetüknél fogva komoly természetűek, óvatosak és készen állnak a kihívásokra. Ebben az évben a Lovak reflektorfényben lesznek, nagyon szeretnek kommunikálni és a körülötte levők segítik őket. A maximális sikert kreatív munkában, rendezvények szervezésében, kulturális fesztiválokon tudják elérni, míg kedvenc elemük a kommunikáció és kreatív inspiráció. Lelkesedése és aktív stílusa lehetővé teszik, hogy meghódítsák munkájukban a csúcsokat. Az év első felében a Ló elkezd feljebb jutni a ranglétrán, változás áll be munkahelyén, de őt pozitív szintre juttatja. Meg lesz elégedve a pénzügyeivel, valamint tavasszal béremelésre is számíthat. Nyáron nem lesz ideje pihenni, mert állandó feladatokkal kell megküzdenie, ezért vigyáznia kell, hogy elegendő figyelmet tudjon fordítani a részletekre is. Tudnia kell lassítani, mert a gyorsaság a munka mulasztásához is vezethet. Ősszel ingerlékenyebbé és idegesebbé válik – ennek fő oka, a fáradtság. Az év végi időszak ideális jövőbeli ügyek tervezésére. Szinte egész évben romantikus hangulatban lesznek a Lovak, szívesen flörtöl, keresi az új emberek társaságát. A házastársak számára kedvező időszak érzelmei fejlődésére. Nyáron várható egy feszültebb időszak kapcsolatok terén. Az ősz rugalmasabb lesz, az otthon melegét és kényelmét hozza magával, középpontban a családdal és sok kommunikációval. A házastársak megengedhetnek maguknak egy romantikus vakációt. A Ló készen áll egy sorsfordító eseményre, amely mérföldkő lesz szerelmi kapcsolata szempontjából.

Kecske 2012-es kínai horoszkóp

A Kecske jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 A Kecske nyugodt év elé néz, de a nehézségek nem fogják elkerülni. Az állatöv képviselői nagyon eredményesek lesznek munkájukban, sőt, reflektorfénybe is fognak kerülni ha művészeti vagy kreatív munkát végeznek. Mivel félnek, hogy hibázhatnak, ezért lassan menetelnek a győzelem felé, minden kudarcot személyes tragédiának élnek meg. Gyakran kerülnek instabil hangulatba, akár expresszivitás vagy alvászavarok is felléphetnek. Ennek következtében veszélyeztetik munkájukat. Meg kell próbálniuk csitítani a belső ellentmondásokat, hogy egy hullámhosszra tudjanak kerülni a külső körülményekkel. A Sárkány éve pénzügyileg nem hoz negatív változást, de mesés nyereséget sem. A Kecskék okosan használják pénzügyi forrásaikat, soha nem maradnak nincstelenek, de hiányzik személyiségükből az a ravaszság, amellyel többet is kihozhatnának a dolgokból. Az év eleje a Kecske számára egyszerűen és szórakoztatón telik el. Meglehet, hogy saját vállalkozása iránt mutatott nyegle hozzá-állása később elkerülhetetlen hibákhoz vezet. Januártól szerencsében fog részesülni, egy munkalehetőség hullik az ölébe. Ugyanakkor az év eleje problémákat is hoz, ugyanis munkatársai vagy kortársai arroganciát, megvetést mutatnak iránta, mert nem tartják elég tehetségesnek és aktívnak. Tavasszal meg kell próbálnia kijönni az emberekkel és változtatni hozzáállásukon, ellenkező esetben karrierje veszélyben foroghat. A nyár tiszta, nyugodt programot ígér, ebben az időszakban minden sínen halad. Ősszel erőteljes munkába kezd a Kecske, miután úgy érzi, bizonyítania kell. Az év végéig teljesíteni fogja egy régi álmát, legyen az egy ingóság vásárlása, vagy egy rég betervezett kaland beteljesítése. A Kecske önzése és szenvedélye csak megnehezíti személyes életét ebben az évben. Sok veszekedés várható az év elején. A Kecskének meg kell tanulnia befolyásolni partnerét és dominálni a kapcsolatban. Tavasszal már könnyen megtalálja az összhangot kapcsolatában. ősszel egy kellemes romantikus együttlétben lesz része, amely tovább mélyíti párja iránt érzett szerelmét.

Majom 2012-es kínai horoszkóp

A Majom jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 A Majom számára a 2012-es év nagyon produktív lesz, igényli a magas munkatempót, és otthon érzi magát a legintenzívebb energiát igénylő ügyekben is. A Majom ügyesen kihasználja a lehetőségeket, amelyekben megmutatja tehetségét és csapatszellemét. Optimista természet, sosem töri le semmi a kedvét, a vereség után is csak előre néz. A Sárkány éve jó hatással lesz rá. Ebben az évben elsajátíthat új szakmát, specializálódhat vagy kipróbálhatja tehetségét egy más munkában. Érdeklődik az ismeretlen és új iránt. Impulzivitása miatt nem a legeredményesebb az üzleti életben, mivel nem lát át sok problémát és saját hibáit. Nem kezd el olyan dolgokat, amelyben nem látja a személyes előnyöket. Ha sikerül jó társadalmi kapcsolatokra szert tennie, akkor gyorsan válhat sokkal sikeresebbé, mint bármely más állatövi jel képviselője. Az év elején próbálja kijavítani a múltbéli hibákat. Tavasszal egy unalmasabb, rendszeres munkát igénylő feladatot kap. Ez egy tanulságos idő, amely megalapozhatja a Majom jövőjét. Nyáron új partnerségeket alakít ki. Ez egy nagyon intenzív időszak, amikor képes megmutatni a legjobb oldalát. Ősszel elkezd komolyan dolgozni egy új projekten. Nincs ideje a pihenésre és kikapcsolódásra, mert munkahelyi ügyei egyre komolyabbra fordulnak. Az év elején a Majom szinte elfelejti, mit jelent a romantika. Hamarosan azonban rájön, hogy fenn kell tartani kapcsolatában a harmóniát és felkéri partnerét, hogy dolgozzon vele/neki. A közös tevékenységek újra összehozzák párjával. A tavasz remek alkalom a lelki béke elérésére, házassági ajánlatra vagy jövőbeli tervek szövögetésére. Az év második felében újabb konfliktusok várhatók, mivel a Majom túl sok időt tölt munkájával, elhanyagolva családját. Az új év beállta előtt teljesíti szerelme elvárásait.

Kakas 2012-es kínai horoszkóp

A Kakas jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017 A Kakas egyike azon kevés zodiákus jelnek, amely rendkívül könnyedséget érez erejét illetően, ez pedig lehetővé teszi számára, hogy a legnagyobb nehézségeket is képes legyen legyőzni. Amelett, hogy ebben az évben megmutathatja abszolút vezetői hajlamait, a Sárkény évében képes lesz nagyszerűen kommunikálni, csapatban dolgozni és gyorsan reagálni a problémákra. 2012-ben a Kakast előléptethetik, vagy ha munkanélküli volt addig, akkor munkát kaphat. Eljött az ideje, hogy komolyan gondolja a jövőjét, mert ez a változás komoly anyagi vagy erkölcsi elégedettséget fog hozni. Az év első felében aktívan bizonyítani fogja tehetségét és képességeit. Ha az előző években sikeresen végrehajtotta különösebb segítség nélkül a projekteket, ebben az évben a felhalmozódott munka miatt szüksége lesz segítségre is. Az év elején tanúsított ideges, nyugtalan és agresszív magatartása miatt fenn áll a lehetősége, hogy új munka után kell nézzen a Kakas. Nyáron sokkal nagyobb önbizalommal lesz saját maga iránt, köszönhetően új munkalehetőségének, kollégái tiszteletének és a cég vezetőségének. Kedvenc hobbija kreatív elfoglaltságot fog nyújtani szabadidejében. Személyes életét a nyugalom és boldogság fogja jellemezni. Élettársával a semmiből képese boldogságot teremteni. Partnerével megtalálják egymásban a társat, kölcsönös megértés és tisztelet jellemzi kapcsolatukat.  

Kutya 2012-es kínai horoszkóp

A Kutya jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018 A Sárkány évében hosszú, aktív munka vár a Kutyákra. Ebben az évben olyan anyagi és társadalmi előnyökre tud szert tenni, hogy az egész életére ki fog hatni. A bolygók kedvező helyzetbe kerültek, támogatják a Kutya ügyeit. A problémák és nehézségek is csak azért lesznek, hogy a további sikereket indítsák el. A Kutya legnagyobb előnye az őszinteség és jó kommunikációs képesség, ami lehetővé teszi számára, hogy sikeres legyen. Nem riad vissza a kemény munkától, szívósságának köszönhetően könnyen túljut a nehézségeken. Az év elején eleget kell tegyen megnövekedett kötelezettségeinek. A tavasz kezdetétől őszinte, becsületes ember lévén kiáll az igazság mellett, kockáztatva ezzel pozícióját. A nyár aktív munkát hoz a Kutya számára, különösen képes kivirágoztatni művészeti, design, építészeti területen levő munkákat. Az ősz jelentős bevételt hoz számára, de sikerének tudatos kovácsa, ezért nem éri váratlanul. Az év végén egy hízelgő ajánlatot kap, egy új munkát, lehetőséget, ami kihat a következő évre. 2012-ben a Kutyának olyan személyre van szüksége, aki támogatja őt, kitart mellette és könnyeden kezeli a Kutya sikereit. Ha ilyen ember van mellette, a Kutya még élénkebb, még boldogabb emberré válhat. Tavasszal a nős Kutya némi családi feszültségre számíthat. Nyáron túl elfoglalt lesz munkájával, ezért figyelmen kívül hagyhatja családja érzéseit. Az ősz gyönyörű időszak családi szempontból, a szeretet és vallomások ideje, ekkor minden személyes probléma megoldódik.

Disznó 2012-es kínai horoszkóp

A Disznó jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 A Disznó szívesen élvezi ki a 2012-es év minden előnyét. Számára a Sárkány éve győzelmet, jó munkát, és ami a legfontosabb – anyagi jólétet hoz. A Disznó nyitott, vidám és jóindulatú természet, szeret segíteni a rászorulókon, nagyvonalú. Az év elején a Disznók megfelelő irányba kell terelniük tevékenységüket, hogy ne érezzék a későbbiekben, hogy túlhaladja a feladat az ő képességeiket. Az év elején egy új, tisztességes munkát is kínálnak számára. A Disznó szerencsére nem esik az unalom, vagy még rosszabb, a depresszió csapdájába. Nem lehet őt helyben tartani, vagy ráerőltetni a dolgokat, a Disznó szeret mindig a saját belátása szerint cselekedni. Tavasszal radikális változások következnek be, amely nehézségeket de anyagi biztonságot hoz. Jóindulata miatt könnyen csalás áldozatává válhat, ezért vigyáznia kell a pénzügyi és szakmai döntésekkel. Ősszel egy további bevételi forrás lesz valószínű, amelyet egy üzleti tevékenység bővítésének köszönhet. A Disznó magánéletét a csendes boldogság jellemzi. Szakmai tevékenysége nem megy romantikus kapcsolata rovására. A tavasz mérföldkövet jelent romantikus életében. Nyáron kedvezően alakul a partnerével való kapcsolat, de a Disznó pedantériának köszönhetően feszültséget fog provokálni. Az ősz jó idő a hosszútávú romantikus kapcsolat megalapozására.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást