Az örökösnő, akiről most mindenki beszél – de kicsoda valójában Nicola Peltz Beckham?

Az örökösnő, akiről most mindenki beszél – de kicsoda valójában Nicola Peltz Beckham?

Címlap / Kikapcsolódás / Közélet / Az örökösnő, akiről most mindenki beszél – de kicsoda valójában Nicola Peltz Beckham?

A 27 éves lány április 9-én egy lenyűgöző Palm Springs-i ceremónián, a családja egyik kastélyában mondta ki a boldogító igent Brooklyn Beckhamnek, aki szintén felvette a nevét, így mindketten Peltz Beckhamek lettek. A nagy napon Nicola nem meglepő módon egy lenyűgöző Valentino-ruhát, egy pár hozzá illő csodálatos csipkekesztyűt és egy gyönyörű fehér fátyolt viselt. Az ilyen szép dolgok viselése egyáltalán nem volt újdonság számára, szülei ugyanis elképesztően gazdagok. Nicola sem panaszkodha, vagyonát pedig nagyjából 40 millió fontra becsülik.

Nagy családban nőtt fel

Nicola Peltz Beckham a milliárdos üzletember, Nelson Peltz és a korábbi modell Claudia Heffner gyermekeként látta meg a napvilágot 1995. január 9-én New Yorkban. A most 79 éves Nelson Peltz a Trian Fund Management alapító partnere, amely egy New York-i székhelyű alternatív befektetési alapkezelő társaság. Emellett pedig a Wendy’s Company, a Sysco és a The Madison Square Garden Company ügyvezető elnöke, de olyan cégekbe is befektetett, mint a Heinz, a Domino’s Pizza és a Tiffany & Co. Nicolának nem kevesebb, mint négy testvére van, akik közül ketten szintén ismertek. Egyik bátyja, Brad profi jégkorongozó volt, míg másik bátyja, Will színész.

Leginkább színésznőként ismert

Nem a családja az elsődleges oka annak, hogy Nicola Peltz nevét már korábban is sokan ismerték. Modellmunkái mellett színésznőként is bebetonozta magát a hollywoodi rivaldafénybe. Először a 2006-os Kiskarácsony mindenáron című filmben láthatta a nagyközönség Danny DeVito és Kristen Davis mellett. Ezután Miley Cyrus 2008-as 7 Things című dalának videoklipjében, majd csatlakozott az Avatar című film előzményfilmjének, Az utolsó léghajlítónak a szereplőgárdájához. 

Később visszatérő szerepet kapott a Bates Motel című pszichológiai thrillerben, 2014-ben pedig a Transformers: A kihalás kora című sikerfilmben szerepelt. Legutóbb az Alkalmi randevú című filmben láthattuk. Ha pedig hinni lehet a pletykáknak, legközelebb rendezőként fog debütálni a Lola című drámafilmben. A jövőben pedig várhatóan még gyakrabban és többet fogunk hallani róla.

Több ismert emberrel is járt korábban 

A Brooklynnal való kapcsolata előtt Nicola 2018 és 2019 között Paul Klein amerikai énekessel járt. Érdekes módon az egykori pár románca nem sokkal azután kezdődött, hogy szakított Dua Lipával, aki később Anwar Hadiddal alkotott egy párt. Az egész itt válik érdekessé, mert mielőtt Peltz Kleinnel randevúzott volna, 2017 és 2018 között Anwar Hadiddal járt. Akkoriban olyan jó kapcsolatot alakított ki a nővérével, Gigi Hadiddal, hogy a modellt még az esküvőjére is meghívta.

De azt is pletykálták, hogy Nicola 2016-ban egy rövid ideig kapcsolatban volt Justin Bieberrel is, bár ezt hivatalosan egyikük sem erősítette meg. „Justin szerelmes Nicolába, és nagyon élvezte vele a randevút a minap” – mondta akkoriban egy meg nem nevezett forrás. Azt most már mindannyian tudjuk, hogy Justin feleségül vette Hailey Baldwint, míg Nicola Brooklyn mellett találta meg a boldogságát. Ahogyan pedig a mondás tartja, minden jó, ha jó a vége – különösen ebben az esetben.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást