Kész ételkiszállítási szoftver egyedi fejlesztéssel? Lehet így is!

Kész ételkiszállítási szoftver egyedi fejlesztéssel? Lehet így is!

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Kész ételkiszállítási szoftver egyedi fejlesztéssel? Lehet így is!

De nem mindegy, hogy milyen szoftvert választunk, hogy az mit tud számunkra nyújtani, és mennyire rugalmas a fejlesztőcsapat! Vannak viszont kiváló, de egyben rugalmas megoldások is a hazai piacon.

Miért érdemes az ételkiszállítással foglalkozni?

Az emberek 2020-ban nagyon bezárkóztak a koronavírustól való félelmük és a különböző intézkedések miatt. Ez oda vezetett, hogy bizonyos szokásainkat is meg kellett változtatunk. Így nagyon sokan ekkor találkoztak először a házhoz szállítással is.

Rengetegen ekkor jöttek rá, hogy ez mennyire jó. Az emberek szeretik a kényelmet, és egy jó szolgáltatás – ami mögött egy kiváló ételkiszállítási program áll – pont ezt tudja nyújtani. Hatalmas potenciál van ebben a területben, amit vétek lenne elszalasztani! De közel sem mindegy, hogy milyen minőségben szolgáljuk ki a vásárlókat. Épp ezért kell egy kiváló szoftver is a szolgáltatás mögé.

Ezért jó egy “dobozos” ételkiszállításhoz passzoló szoftver

Egy ilyen szoftvernek hasonló tudással kell rendelkeznie minden étterem, büfé, kifőzde esetén. Ennek megfelelően költséghatékonyan le lehet fejleszteni, majd azt minden érintett számára értékesíteni.

Így mindenki megkapja azokat a kiváló funkciókat, melyre a teljes iparágnak szüksége van. És már csak az adott cégen múlik, hogy ebből mit, hogyan hasznosít. Ilyen kiváló program a Deliveo: Futár szoftver is, mely számos nagyon hasznos funkcióval rendelkezik. De ez nem minden!

Ezt tudja a Deliveo: Futár szoftver

Egy ma használatos ételkiszállítási szoftvernél alapkövetelmény, hogy a legismertebb szállítócégekkel és webshopokkal legyen összeköttetése. Ezt tudja ez a program is.

Alapvetően három modulból épül fel, mely teljesen lefedi a folyamat résztvevőit. Külön felületet kapnak a diszpécserek, ahol gyakorlatilag mindent paraméterezhetnek, módosíthatnak, koordinálják a folyamatokat. Emellett ott van még az ügyfél interfész is.

Ami még nagyon fontos, az a futárok számára biztosított felület. Ez utóbbi nagyon sokat segít a futárok számára a hatékony és gyors munkavégzésben. Pár funkció a teljesség igénye nélkül:

  • Fotókat készíthet és tölthet fel a futár, például akkor, ha sérült a csomag.
  • Az aláírásokat intézheti okostelefonon vagy tableten keresztül.
  • Vonalkód alapján működhet a csomagfelvétel és a kézbesítés, hogy biztos ne legyen kavarodás.
  • Térképes útvonaltervezést lehet végezni.
  • Mobil nyomtatóval akár bizonylat nyomtatására is van lehetőség.
  • Mindemellett saját statisztikát is nyomon tud követni a futár.

Ami az extra az egészben

Nem elég, hogy megkaphatjuk mindezt, amit fent leírtunk, de egyedi fejlesztéseket is kérhetünk ebbe az alapvetően dobozos rendszerbe. Így teljesen magunkra szabhatunk egy ilyen kiváló rendszert is. Sok sikert!

VIDEO Téli horoszkóp 2023

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!