Költözöl, de elfogyott a pénzed? Az 5 legjobb spórolási technika

Raczky Júlia
Írta: ,
Költözöl, de elfogyott a pénzed? Az 5 legjobb spórolási technika

A költözés sosem könnyű, hiszen mindig útközben jössz rá, mik is azok a dolgok, amik nélkül elég nehéz egy háztartást vezetni. A pénz ezért szépen apránként megy el: hol egy habverőre, hol egy csomag fogasra, hol egy fürdőszobai kilépőre... Ha te is folyton azon gondolkozol, hogyan is lehetne minimalizálni a költségeket, segítünk!

Nézz körbe az interneten bútor ügyben!

Ha bútort szeretnél vásárolni, érdemes feltérképezned előtte a netet, hiszen számos olyan Facebook csoport vagy -oldal is létezik, ami kifejezetten bútorok adás-vételére szakosodott.

Kitűnő állapotban lévő, gyönyörű darabok várnak új gazdára kihasználatlanság vagy helyhiány miatt, éppen ezért jó, ha gyorsan lecsapsz rájuk!

Meglátod, jelentős összegeket spórolhatsz, ha szemfüles vagy. 

Add el, amire nincs szükséged!

Az előző pontban említett oldalakon te is árulhatod a saját, már megunt vagy egyéb okból nem használt bútoraidat, tárgyaidat, melyekért más talán még pénzt is áldozna.

Sőt, rendezhetsz akár garázsvásárt is!

Nem muszáj "nagyszabásúnak" lennie, egyszerűen csak szervezz egy estét, amikor áthívod a barátaid, ismerőseid, kollégáid, és némi ropogtatnivaló és welcome drink társaságában mindenki kedvére válogathat a megunt, használaton kívüli dolgaid között.

Az árakat sem kell megszabnod előre, az alkudozás ad egy kis játékos hangulatot az egésznek!