Észre sem veszed, de ettől az 5 dologtól kétségbeesettnek tűnhetsz

Észre sem veszed, de ettől az 5 dologtól kétségbeesettnek tűnhetsz

Címlap / Életmód / Lélek / Észre sem veszed, de ettől az 5 dologtól kétségbeesettnek tűnhetsz / 2. oldal

4. Ha nem válaszolnak, megint írsz

Megesik, hogy amikor írsz egy üzenetet, és nem kapsz választ, inkább kitalálsz még valamit, csak hogy ne álljon meg a téma? Ez leginkább ismerkedésnél gyakori, például amikor azt látod, hogy a srác megnézte az üzenetedet, de még nem reagált rá.

Érthető, hogy szeretnéd tovább görgetni a beszélgetés fonalát, de ha minden „zsákutcánál” te keresed a megoldást, és többször is írsz, hamar kétségbeesettnek és türelmetlennek fogsz tűnni. Márpedig ez az egyik legrosszabb dolog egy randizás során, hiszen még annak is elveszi a kedvét, aki egyébként érdeklődő volt korábban.

5.
Mindent félreteszel másokért

Őszintén: volt már olyan ember az életedben, akinek a kedvéért minden programodat kihajítottad az ablakon? Rád írt, hogy TALÁN ráér szombaton elmenni moziba, te pedig lemondtad a családi programot, mert vele akartál lenni? A gond, hogy amikor valaki azt látja, hogy te bármit átszervezel a kedvéért, hajlamos hátradőlni, mert tudja, hogy nyert ügye van.

Emiatt pedig gyakran inkább másfelé is nézelődni kezd, hátha talál magához jobban passzoló partnert, hiszen tudja, hogy ha mégsincs más, nálad nincs akadály. Sose add ki magad ennyire másnak, és csak annak a személynek a kedvéért tegyél mindent félre, aki ugyanerre hajlandó miattad!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást