Jelek, amikből tudhatod, hogy szeret

Jelek, amikből tudhatod, hogy szeret

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Jelek, amikből tudhatod, hogy szeret

Egy kapcsolatban mérföldkőnek számít az először kimondott szeretlek. Azonban sokszor van, hogy a pasi nem egy érzelgős típus, és a bűvös szóra várni kell. De vajon honnan tudhatjuk, hogy valójában mit érez irántunk? Jelek, melyekből megtudhatod, hogy szeret-e!

Próbál a kedvedben járni

Egy szerelmes férfi általában lesi minden kívánságodat. Szeret téged boldognak látni, és ez ügyben szinte bármire képes. Megjegyzi, ha séta közben valami megtetszik neked és egyszer-csak meglep vele, ágyba viszi a reggelidet, illetve megcsinálja azokat a házimunkákat, amiket a hátad közepére sem kívánsz.
Belemegy olyan dolgokba is, amikhez valójában nem is lenne kedve, és megnézi veled a legromantikusabb filmet is, ha tudja, hogy azzal neked örömet okoz.

Elhív a baráti összejövetelekre

Bizonyára tudod, hogy a pasiknak a barátok az a második családjuk. Éppen ezért érezd magad megtisztelve, ha sokszor elvisz téged is a közös programokra, nem mindig az a kifogása, hogy ez kizárólag kan buli.
Természetesen olykor neki is szüksége van arra, hogy pár nélkül lógjon velük, azonban általában nem akar otthon hagyni, így inkább magával visz. Nem kötelességtudatból, hanem szimplán azért, mert jobban érzi magát, ha Te is ott vagy.

Előre tervez

Egy szerelmes férfi előre tervez veled, és nem csak azt, hogy mit csináljatok a hétvégén. Nem visszakozik a közös nyaralás gondolatától, az évek múlva bekövetkező programoktól, mivel eszébe sem jutna olyan, hogy másvalakivel legyen majd akkor.
Látszik rajta, hogy mindezt komolyan gondolja, és nincs az az érzésed, hogy csupán ámít, hogy megkapja az, amit akar.

Gyerekkérdés

Ha valaki komolyan gondolja a dolgokat a másikkal, akkor akaratlanul is előjön a gyerektéma. Nem muszáj, hogy rögtön akarjatok is egyet, viszont van arról szó, hogy előbb-utóbb közösen szeretnétek.
Természetesen lehet, hogy még nincs kész a családalapításra, de egyértelműnek veszi, hogy csemetéinek az édesanyja az csakis Te lehetsz.

Érdeklődik irántad

Mindig megkérdezi, hogy milyen volt a napod, mi volt a munkában. Érdeklődik családod, barátaid felől, és megvigasztal, ha valamiért el vagy keseredve.
Együtt örül veled a sikereidnek és osztozik a bánatodban, és mindig a Te pártodat fogja, ha valakivel vitás helyzetbe keveredtél.

Próbál segíteni

Ha látja rajtad, hogy valami bánt, akkor mindig segít megoldani a problémáidat. Nem menekül, nem tesz úgy, mintha semmi se lenne, hanem minden erejével azon van, hogy jobb kedvre derítsen.
Ezzel persze a saját egóját is legyezi, de nem ez az elsődleges nála, hanem az, hogy újra mosolyt csaljon az arcodra.

Szakít időt rád

Lehet, hogy nagyon el van havazva, mivel rengeteg munkája van, de mindig próbál időt szakítani arra, hogy ha egy keveset is, de veled lehessen. Tudd, az embernek mindig arra van ideje, amire akarja, hogy legyen, ezért ha egy ebéd erejéig is, de találkozik veled, nem mondja le mondvacsinált indokokkal. Amennyiben semmiképp se akar összejönni a randi, akkor is elhalmoz sms-ekkel és gyakran felhív, hogy legalább a hangodat hallja.Bármennyire is különböznek a férfiak és a nők, vannak dolgok, amikben egyformák. Ilyen a szeretet kifejezése is, hiszen a szerelem jeleit mindenki tudja venni, ha odafigyel rá. Nem kell fondorlatosan megfejteni a gesztusokat, ha igazán szerelmes, akkor azt bizony éreztetni is fogja veled.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást